Jump to content

Featured Replies

Posto sam letio na 3 leta sa njima (po 1€ svaki), da podijelim iskustva :smile:

Svi letovi su bili na vrijeme, letovi od i do Splita poluprazni (mada van sezone), let unutar Francuske skoro pun. Avioni super, 717 su prilicno rijetki pa je dobra prilika da se i u njima leti. Konfiguracija 2+3, odlicna sjedista i prostor za noge, cak bolje i od nekih "normalnih" aviokompanija. "Board at your convenience" iliti Priority Boarding: U Splitu nisu ni obracali paznju, u Francuskoj, gdje imaju svoje osoblje jesu.

Moj (veci) ruksak je bio tacno na granici po dimenzijama za rucni prtljag, i nisu nikad trazili da ga stavljam u onaj kalup. Stavise, ne sjecam se da su od ikoga trazili (u Splitu cak nije bio ni kalup pored saltera).

Kada je vise putnika na rezervaciji zajedno, svi besplatno dobijaju sjedista jedni do drugih, tako da nema potrebe da se to placa.

I evo za kraj moj refferal link za registraciju i 10€ kredita. Stevancelinac je nasao neku rupu kroz koju se moze kredit iskoristiti i za najjeftinije karte pa da bude karta sve skupa besplatna, opisao u temi Jeftine Avio Karte.

Svuda su bili liberalni po pitanju dimenzija rucnog prtljaga? Ja uskoro imam 3 leta unutar Italije, nadam se da nece biti rigorozni, imam neki ranac koji, ako je pretrpan, malo predje onih 20cm sirine.

1 hour ago, Rocky8 said:

Svuda su bili liberalni po pitanju dimenzija rucnog prtljaga? Ja uskoro imam 3 leta unutar Italije, nadam se da nece biti rigorozni, imam neki ranac koji, ako je pretrpan, malo predje onih 20cm sirine.

Ma mozes ranac uvijek nagurati u kalup :wink:
Nije da uzmu metar pa mjere :biggrin:

Haha pa ako da prepunim, nece moci u kalup, ne ocekujem da uzmu lenjir da mere. :biggrin: Ma dobro, bice to ok.

8 hours ago, Rocky8 said:

Haha pa ako da prepunim, nece moci u kalup, ne ocekujem da uzmu lenjir da mere. :biggrin: Ma dobro, bice to ok.

Jaknu ili tako nesto sto mozes obuci stavi na vrh i nema brige :wink:

• 4 weeks later...

Da javim svoja iskustva -  Volotea na aerodomima u Trstu, Napulju i Palermu -  niko nije ni pogledao rucne prtljage, a dosta putnika je imalo preveliki prtljag, ili pored dozvoljenog kofera i tasne jos po neku putnu torbu i/ili jednu-dve-tri velike kese. 

Edited by Rocky8

• 1 month later...

Neko je ranije napisao da opcija placanja Volotea kreditom postoji ako se koristi aplikacina za iPhone, ali izgleda da vise ni to nije moguce jer upravo pokusavam da kupim preko iPhone aplikacije i kod zadnjeg koraka  mi se uopste ne nudi Volotea Credit kao metod placanja. Zna li neko nesto o tome, mogu li se nekako karte koje su na promociji kupiti Volotea kreditom?

• 5 months later...

Solidna ponuda iz Hrvatske, nista za Hrvatsku (opet!). Nadam se da ce prosiriti ponudu da se mogu kupiti povratne karte (ili open-jaw) za 2€, ili zamijeniti ponudjene smjerove... Letovi za Hr nisu nijednom bili na akciji od prosle godine -.-

• 4 weeks later...

Izgleda da je Volotei cesta praksa da menja vreme leta vise od dve nedelje pred put (tako da se ne moze traziti kompenzacija). Meni su pomerili dva leta, o jednom su me obavestili mejlom (i ponudili refund ili prebacivanje na drugi let) a  o drugom me nisu obavestilini. Obratite paznju ako letite Voloteom, proverite par dana pre leta da li su mozda menjali vreme leta bez ikakvog obavestenja.

Edited by Duya
Spojeno