Jump to content

Featured Replies

Posted

Planiram da krenem u ovom nekom periodu na putovanje sa kartom za 15 dana korišćenja u okviru jednog mjeseca. Ovo mi je drugi interrail tako da već imam nekog iskustva što se toga tiče. Detaljniji plan putovanja naravno nemam, ali sigurno detaljno obilazim Španiju i Portugal, a od Beograda do tamo bih što manje da "kružim". Znači sklon sam za dogovoru u tom domenu. :smile: Planiram uglavnom putovati noću, mijenjati gradove po principu da ne budu udaljeni maksimalno 500-600 km, odnosno 8 sati vožnje itd.. Vjerovatno imam smiještaj kod drugara na jednom ili dva mjesta u Španiji i Portugalu.  

Inače, imam 25 godina (mašala, ne znam odakle mi toliko) pošto vidim svi to objavljuju pa reko da i ja. Da, u suštini tamo planiram da se napijem iks puta i provedem ekstremno dobro.  Pa ako se nekome sviđa ova priča, uklapa mu se u planove i namjere nek se javi, šta drugo. 

Edited by Markiša

Hi Markiša,

imam i ja 25 godina - ali radnog staža (mašala, kad prođe očas posla), tako da si ti CPU i7, a ja sam 386-ica:biggrin:. Dobro se provedi i "Ne naginji se kroz prozor":pivoooo:...

Pozz

ZoraNS

• 2 weeks later...
  • Author

Još nisam krenuo, u petak uveče ću, tako da je jako vjerovatno da sam u to vrijeme baš u Portugalu. :smile:

• Author

0_02_01_b9a5372e34270ef6527894ae56d03bea

Sve spremno za polazak sutra veče. :pivoooo: Prva destinacija s dva noćenja je Ljubljana, zatim redom idem Cirih, Ženeva, Valence, Valensija, Kordoba, Malaga, Grenada, Kadiz, Sevilja, Faro, Porto, Lisabon, Madrid, Avinjon i nazad za Beograd. Ako se preklapam negdje s nečijim planom putovanja neka se javi. Takođe, ako se nekome dopada ova tura i ima mogućnosti da isprati još nije kasno. :clap:

Edited by Markiša