Jump to content

Featured Replies

Posted

Pronašli smo stan za Putničku školu! Ona će primati polaznike i goste od 15.07. do 15.08. 2016. Kao što već i sami znate, prethodnih godina smo imali problema sa nalaženjem stana za Putničku kuću. Opravdani ili neopravdani, razlozi za odbijanje su postojali. Međutim, potraga je ovog puta tekla tako lagano zahvaljujući našoj urednici Nataši, koja živi i stvara u Aveiru i poznaje lokalne prilike. Nataša je ovde već skoro osam godina. Između ostalog, ona vodi organizaciju Agora Aveiro, koja se bavi veoma humanim stvarima, humanim u nefabrikovanom smislu te riječi, što je vjerovatno i temelj čitave situacije, a to je da je ove godine stanodavac upućen u sve što će se dešavati u kući, odnosno školi; da će nas posjetiti veliki broj gostiju koji će spavati na podu, da će se u kući odvijati raznorazne radionice itd. Stanarinu plaćamo 500€, ne računajući režije. Slučajno ili ne, mada više da nego ne, stan se nalazi u naselju koje se nosi naziv Bairro Liceu, što ustvari znači ''naselje u kom je gimnazija''. Ima...

Pročitajte Pronašli smo stan za Putničku školu!

Da li se moze donacija za ovogodisnju Putnicku skolu uplatiti u dinarima tj. na dinarski racun? Znacilo bi mi.

Hvala na brzom odgovoru. Stigao mi je mejl sa molbom za donaciju preko PayPal-a, ali bi to u mom slucaju potrajalo. A ako Skoli ne treba novac usmericu novac vec negde drugde.

Uh Duya :biggrin:

Samo smo rekli da nećemo da vas jurimo za donacije. Ali da treba, naravno da treba :smile: Troškovi su nam isti kao i prethodnih godina.

Za sve koji hoće da pomognu, može se uplatiti na dinarski račun KP.

flowers::

A jes'...

A pare, donacije?

Nećemo praviti Indiegogo kampanju, nećemo vas smarati da donirate za projekat, znamo i sami da ovakve stvari nisu toliko popularne i mnogima ne odgovaraju. Nadamo se da ćemo sva sredstva koja nam budu potrebna skupiti na licu mesta, donacijama u kutiji. Naravno, kao i uvek, donacije nisu uslov za boravak u kući. S druge strane, ko želi, dobrodošao je da donira organizaciji :smile:

Je li to još ovaj dinarski?

160-0000000931061-08

Klub putnika
Vojvođanska 16, Novi Sad

14 hours ago, bee beep said:

Da li bi mogao neko da potvrdi postojanje ovog dinarskog racuna kako bih mogao da doniram?

Primalac: Klub putnika, Vojvođanska 16/63, Novi Sad
     Svrha uplate: Donacija za PK
     Broj žiro računa: 160 - 931061 – 08 

To je taj račun. Hvala Bee Beep :smile:

15 hours ago, bee beep said:

Danas sam uplatio moju skromnu donaciju. Zelim vam svima dobru zabavu!

Hvala puno :smile:

Radimo, uživamo :smile: