Jump to content

Featured Replies

Posted

Dobar dan dobri ljudi :smile: Posto sam novi na forumu,prvo bih se predstavio,kako biste imali bar neke osnovne informacije o meni :smile: Dakle,ja sam Nebojsa iz Kikinde,26 godina imam i trazim drustvo za putovanje,bilo bi pozeljno da aranzmani budu okvirno avgusta,ili septembra. Destinacija nije bitna,samo dobra ekipa i dobra zabava,posto ocigledno u svom okruzenju ne mogu da nadjem adekvatne saputnike,posto jelte ili se nema novca,ili ne mogu da dobiju godisnji odmor :smile: Ove sezone sam odlucio da pribegnem ovoj metodi,kako ne bih presedeo kod kuce i to malo odmora sto imam :smile: Apsolutno sam za razne kombinacije,volim da putujem i do sad sam bio na raznim destinacijama. Mozete se javiti slobodno sa ponudama,pa se potom mozemo i licno upoznati i dogovoriti detalje. Takodje mogu da dodju u obzir i varijante obilaska vise zemalja,a u slucaju da se okupi vece drustvance,raspolozen sam i automobilom da krenemo,pa gde nas put navede :smile:

• Author

Izvinjavam se na duplom postu,ali posto nisam nasao opciju izmene istog,morao sam da se nadovezem na poruku iznad. Dodao bih samo jos da bi mi najvise odgovaralo druge polovine avgusta,a isto tako i ceo septembar imam slobodno. Maksimalni predvidjeni budzet za ovu paradu je oko 700,800 evra (smestaj+dzeparac). Voleo bih da nadjem osobu koja nema tacno odredjen termin,niti destinaciju,kako bismo se zajedno dogovorili oko svega. :smile: Bilo bi pametno i sacekati neke last minute ponude,uvek iskrsne nesto interesantno :smile:

• 2 weeks later...
  • Author

Oglas je ponovo aktuelan,zbog neozbiljnosti ljudi sa kojima je sve vec bilo dogovoreno. Tako da ukoliko i dalje ima zainteresovanih,voleo bih da me kontaktiraju. Bilo bi pozeljno da saputnici budu pribliznih godina,avanturistickog duha. Ovo putovanje zamisljam i kao dobru zabavu,ali i priliku za odmor :smile:

• Author

Ja sam se nekako snasao,nadam se da ce i ostali,idem u Spaniju 6 septembra,na Ibicu i Majorku. U svakom slucaju stojim na raspolaganju za neke dalje dogovore i putovanja,uvek sam raspolozen za razne izlete,ekskurzije,letovanja,zimovanja,pa ako nekom zafali drustvo moze da me kontaktira putem fejsbuka,pa cemo se lako dogovoriti : https://www.facebook.com/libertad.latina