Jump to content

Featured Replies

Posted

Polagano krčkam video o Midzoru, pa da čujem kako vam se svidja početak?

Snimao je remulus, a vecinu iskoristljivih slika napravili franci i bjuti, no sve ce to vec da se pomene na kraju...

Ideje?

http://www.youtube.com/watch?v=trU7zARCQLg

kvalitet na youtube je ochajan, ali na dvd izgleda super...

Oooo, debeli covece... sto godina...

Pogledah ovo... I dobro izgleda... Imas ideju koliko ce otprilike da traje to?

Mislim da je bolje da bude kratko i efektno... A izbor muzike je super :)

:mrgreen:

• Author

Problem je shto zadnjih dana intenzivno gledam pajtonovce, bojim se u kom pravcu ce da ode drugi deo :D

Još jedna pohvala za video. Priznajem da nisam očekivao da će tako, hm, profi da izgleda.

A što se tiče soundtracka...ja bi umesto onih postojećih brejkersa pustio put za jug  ;). Ionako u tom delu voz fura za Niš.

Свашта, па Пајтоновци су пожељни увек и вазда. Каки би сви ми били да нисмо гледали Пајтоновце? ::crazy:

Hipi jo, hipi je!

Od tebe nista manje nisam ni ocekivala!!!

clap.gif' alt=':clap:'>  clap.gif' alt=':clap:'>  clap.gif' alt=':clap:'>

• 2 weeks later...

evo i mene posle 100 god, no bolje ikad nego nikad  :D zezao me net podugo bome!

nego htedoh reci da mi se svidja jako ovaj prvi deo koji si umixao Mario i cekamo jos ;)

pozz

• 3 months later...

Пошто од Дебелог нема ништа, ево ја сам мало смиксао неки видео за моју личну употребу користећи Ремулусове снимке и моје клипове.

Уз мање дораде може се од овога направити неки промо филм :)

Дакле, клик овди:

http://www.uzelipapoludeli.org/bjuti/modules/smartmedia/clip.php?categoryid=3&folderid=6&clipid=59

Клип траје 12 минута. shtrumpf

• Author

Tooo debeli, sad ja ne moram da "žurim" :)

Super je, prodje 12 minuta za chas :)

Pravi si Memedovic :)

Фала.. надам се да ћу са зледећу неку оваку акцију имати материјал бољег квалитета па да се сиграм. ;D

Ах да.. ако се неко од вас посебно види или има нешто да дода за видео нек јави. kiklop