Jump to content

Featured Replies

• Author
On 10/14/2016 at 2:00 AM, LudiZrenjaninac said:

Koliko dana Vam je trebalo da stignete i koliko dana Vam je trebalo da se vratite, pozz

Sorry za kasni odgovor, toliko sam bio zatrpan poslom zadnjih meseci da sam totalno zaboravio da posetim ovaj predivni forum, ubuduće ću češće da skoknem ovde :smile: . Bookmarkovao sam ga medju top 5 bokmark sad :smile:

Krenuli smo u sredu ujutru u 7:00 h  iz Čelareva ( ja sam napisao originalno Bačka Palanka jer je Čelarevo odma pored , a palanka je poznatije mestO) . Stigli smo recimo oko 17 h u Temišvar. Tu smo se igrom slučaja izgubili , i tek smo se ponovo pronašli oko 20h negde u centru. Bili smo pregaženi od umora i vrućine ( 40 c napolju ladne vode ), pa smo odlucili da uzmemo neki najjeftinij hotel. 

Sutra smo bogami kasno krenuli, tek oko 13h smo počeli sa stopiranjem iz temišvara za Sibiu, i ko što sam onda rekao igrom slučaja smo završili u pogrešnom gradu negde uveče oko 22h.  

Na našu krajnju destinaciju smo stigli u noći između četvrtka i petka oko 2 ujutru,  što bi značilo da nam je svekupno ako racunam i tu noc sto smo prespavali u Temišvaru trebalo čak punih 43 sata da stignemo donde. 

Al zato povratak je protekao glatko kao singerica. Krenuli smo kući u ponedeljak oko 11 -12 h pre podne, i stigli smo u Novi Sad uveče oko 22h taman pred zadnji bus za Čelarevo koji krece u 22:30, cak nam je kamiondzija stao 5 min od zeleznicke , i imali smo vremena da grunemo jedan dobar burek sa sirom :biggrin: . Što bi značilo da nam je trebalo oko 10 sati da prevalimo razdaljinu oko skoro 500 km stopom, smatram da je to veoma brzo. Bukvalno sve nesreće okolnosti koje smo imali pri odlasku tamo su nam se oduzile u povratku nazad :smile: .  

Od celoukupnog puta platili smo samo kartu za bus Novi Sad - Čelarevo ( i to samo u povratku ) , možda smo mogli cak i to da stopiramo, ali to veče je počela da pada jaka kiša, a i mi smo bili vec jako umorni :smile: .

Ovo leto imam u planu da stopiram do Malog Lošinja :smile: 

Edited by Djurba