Jump to content

Featured Replies

Posted

Tražim društvo za put u drugoj polovini septembra,moja ideja je neki,tada još topao deo Grčke,ali sam otvorena za dogovor. Na ovo putovanje ne bih trošila mnogo novca,jer planiram, Bože zdravlja,neki egzotičniji izlet na zimu. Imam 34 godine, volim aktivne odmore i ,izlaske.

Ja sam raspolozen za razne opcije. Nije mi bitna destinacija,samo pravi saputnik za kvalitetno proveden odmor. Mozete me kontaktirati putem privatnih poruka.

• Author

Poštovani Lazare,velika slova u naslovu nisu stavljena namerno,niti da bih svoju temu izdvojila od ostalih...te tako,neće se ponoviti...P.S.:nadam se da ste zadovoljni makar mojom gramatikom...:-D 

• 2 weeks later...
  • Author

Da Vas obavestim, našla sam društvo za put, sada nas je troje, ali ako neko želi da se pridruži...dobrodošao je :-)...

ja sam zainteresovan za saputnika za to egzoticnije putovanje na zimu.pa ako treba saputnik,javi :smile: pozdrav

• Author

Ćao, Snežana, kao što sam već napred napisala, ja sam se organizovala sa još dvoje ljudi sa ovog foruma za Zakintos,u periodu od 18.09. do 29.09.2016. godine.

Pozdrav!

Ja sam i za Grčku i za tople krajeve tokom zime.

Vozim auto tako da bi ta varijanta prevoza mogla za Grčku a za zimu imam na umu Tenerife, ali na duže vreme (mesec-dva).

• Author

Dragane, ja sam bila na Tenerifima, tako da ću ipak to propustiti...što se tiče Grčke, ja idem sa još dvoje ljudi sa formuma na Zakintos,od 18.09.-29.09.; agencija Amos, pa ako ti odgovara,možemo svi da se družimo...