Jump to content

Featured Replies

Posted

Anapa , izletište na Crnom moru gdje vežina rusa dolazi ljeti. Želim posjetiti to mjesto , jer mi se geenralno sviđa taj dio Rusije a i pješćane plaže su fantastične.

Jedini let koji su mi predložili u agenciji je SArajevo-IStanbul-Krasnodar (430€) Od Krasnodara pretpostavljam ide voz ili bus do Anape.

Osim leta koji je relativno skup interesuje me smještaj. Ono što nudi booking.com i airbnb je skromno a skupo. PLaniram da ostanem do maksimuma važnosti vize od 30 dana. Da li neko poznaje neke stranice za pretragu smještaja i prijedlog boljeg prevoza ?

Predlog boljeg prevoza, ne znam iz Bosne ali iz Beograda može da se nadje do Moskve oko 200€ povratna a iz Moskve imaš jeftine letove sa ruskom low cost kompanijom (pobeda) po 30€ gde god hoćeš na jug RU.

Što se tiče smeštaja, ja sam sve preko bookinga rezervisao, druge sajtove nemoj ni da tražiš, jeftinije online nećeš nigde naći. Može i airbnb.

Jeftinije je naravno da najdeš na licu mesta, ali ako ideš prvi put i ne znaš dobro ruski, ne bih tih savetovao da se upuštaš u to, pošto ćeš se više iscimati nego uštedeti.

Sent from my iPad using Tapatalk