Jump to content

Featured Replies

Posted

Hvala svima na odgovorima.

Sto se http://www.couchsurfing.com/ deluje interesantno, ali za neki drugi put, sada je vec rezervisan hotel i delom placen. Dosta je povoljan, cena je kao u vecini hostela za takav tip sobe.

Za flexipass sam i pretpostavio da je tako nesto.

Hvala jos jednom, pa se mozda vidimo tamo, a pre toga verovatno jos pisemo po forumu.

Za svaki savet u vezi sa boravkom tamo sam otvoren ako se setite nesto.

Pozdrav!

• Author

zanima me, koje DATUME da navedem kada uzimam to osiguranje ?

(na dva dana ?)

Da i ja postavim isto pitanje,

krecemo iz Beograda 28.12 ujutru, a iz Istanbula 4.1 (ne znam kad krece voz odande).

Sta treba traziti za osiguranje zbog tranzitne?

pozz

Da i ja postavim isto pitanje,

krecemo iz Beograda 28.12 ujutru, a iz Istanbula 4.1 (ne znam kad krece voz odande).

Sta treba traziti za osiguranje zbog tranzitne?

To će ti reći oni od kojih budeš kupovao osiguranje. Mi smo, čini mi se, poslednji put uzeli osiguranje na 5 dana (iako smo u Turskoj/Siriji ostali skoro 20 dana) počev od dana kada smo planirali prvi prolazak kroz Bugarsku. Rekoše nam tada u toj agenciji (ili šta je već), koja se zgodno pojavila baš preko puta bugarske ambasade, da je pet dana minimum.

S obzirom da nam je u bugarskoj tranzitnoj vizi napisano da viza važi jedan dan (!) ja bih najradije uzeo osiguranje za jedan dan.

Mislim da ti konkretno za Tursku ne treba osiguranje,a sto se tice Bugara uzmi osiguranje za onoliko dana koliko ces provesti u Bugarskoj,sto znace bar za dva,jer imas jedan u odlasku i jedan u povratku.

Mozda je ipak najbolje da pre nego ista uzmes proveris na salteru u ambasadi,nisu valjda sad guzve kao letos pa ces moci brzo to da zavrsis,mada ja nisam imao problema ni letos,ulazio sam u abasadu po dva puta dnevno,nekad i u roku od sat vremena.

ja sam uzela  za dva dana !

i sv eje bilo ok

jer ti REALNO toliko i treba...

iako VIDECES : ovi iz tih agencija je 15minuta da te najstrasnije nagovaraju da

kupis za 5 dana : sto ti REALNO ne treba

samo njima dajes pares.

to ti je moj savet.

Veliki pozz

i VIDIMO SE U ISTANBULU za NG ;)