Jump to content

Featured Replies

Posted

Cao

prosle nedelje sam doputovao iz Pariza u Beograd wizzair-om. Kada smo izlazili iz aviona umesto da nas odmah sacekaju kolica za bebu rekli su nam da ce nas sacekati na traci!!! Idioti! Kad su mi stigla kolica bila su polomljena. Otisao sam na neki salter za reklamacije, pregledali su napisali da je totalna steta i dali mi neki izvestaj i rekli mi da posaljem obavezno u roku od nedelju dana slike kolica na mail [email protected] i tad krece agonija. Prvo mail je jednosmeran i ne moze da prima mailove (dobijam povratni mail od google da nije isporcen), drugo nijedan telefon za kontakt nije u funkciji. Preko forme koja postoji na sajtu ne mogu da se salju slike a i na izvestaju (P.I.R) ne postoji neki broj ostecenja koji je obavezan da se popuni. Probao sam i da pozovem broj u HU isto nije u funkciji.

Na kraju sam otisao na aerodrom na neki salter koji su partnetri i rekli mi da ne postoji predstavnistvo za wizz u Srbiji, postoje samo partneri ali se oni ne bave reklamacijama.

Ja nemam pojma sta da radim, kolica nisu jeftina i hocu da izguram ovo do kraja samo sto samo na zidove nalecem.

Svaki savet i pomoc je dobrodosla

Hvala

Mali oftopik, posto se ne radi o vizeru, a ni o ostecenom prtljagu.

Radi se o Airberlinu i prtljagu koji je kasnio 5 dana. Tražio sam sličnu temu vezanu za prtljag ali je nisam našao. Država duradi nešto.

Elem, prva i osnovna stvar je da savetujem sve da izbegavaju ovu slob odno mogu reći govnurdu od kompanije. 

Kasnillle su mi stvari pet dana, a pritom sam svih tih pet dana pokušavao da ih bezuspešno kontaktiram na mejlove i telefone. Naravno želeo sam da naplatim to što sam morao da kupujem stvari i ostalo. Ipak, bezuspešno. U Rejkjaviku nije jednostavno postojao njihov ofis. Na aerodromu nema njihovog stafa. Takodje na mejlove ne odgovaraju, a na telefone (zvao sam bukvalno sve brojeve koje sam nasao na netu) se ne javljaju.

Inače , pošto sam morao da se jebavam do aerodroma par puta tih dana, primetio sam da su svi koji se žale na "baggage service-u" zapravo jesu ono koji su leteli Airberlinom. Momci neki su mi rekli da im nisu stigle stvari iako su imali direktan let. Što je vrlo zanimljivo. 

Eto. Malo mojih frustracija sa željom da skrenem svima pažnju da izbegavaju ovu kompaniju. 

SporCki pozdrav

Izvinjavam se na sramnom gutanju znakova interpunkcije i greskama u pisanju, noćas me je otela horda leprikona i sipala mi nepoznatu tekućinu burbonske veroispovesti u grlo. 

• Author
56 minutes ago, ThirstyTraveler said:

customerreations ili [email protected]

Slike mozes da uploadujes na neki hositng sajt, npr www.tinypic.com i dodas linkove u zalbu koju saljes preko ovog formulara.

Postoje i specijalizovani sajtovi/firme koji se bave takvim sajtovima ali na njih ce te uputiti neko strucniji.

Lapsus u kucanju, na ovaj drugi.

Sto se tice forlmulara poslao sam im dva ali za Confirmation code sam lupio posto ga nemam na izvestaju a obavezan je.

Prije par godina sam koristila njihovu korisničku službu i sjećam se da su mi brzo odgovarali na mejl. U pitanju je bio let iz Budimpešte a ovo je moj sa kog su mi odgovarali: [email protected]. Možda da probaš s ovim? Čak i da mejl ne ode na pravu adresu, ako ti neko bude odgovorio, vjerovatno će te uputiti šta treba da radiš. Možda da im napišeš da si već slao mejl na [email protected].

Edited by awinaken

@Kundun, ne znam konkretno sta mozes da ocekujes od Airberlina, ali, znam da neka osiguranja imaju pokrice za kasnjenje prtljaga vise od 48h, gde pokrivaju troskove za kupovinu neohopdnih stvari do odredjenog iznosa. Ako si imao neko osiguranje, proveri.

Nisam, jebiga. To je zato što sam bio isuviše lenj da odem da uzmem neko osigranje. Ali okej, već sam se pomirio sa tim da ništa nemam od njih. Ipak, čisto da dam savet dobrim dušama da ne putuju ovom kompanijom, čak i pod pretnjom da će ih gađati Ruškom Jakić