Jump to content

Featured Replies

Posted

Upuceni i postovani,

1. Da li je dovoljno vreme od 2 sata pauze izmedju dva sletanja na USA aerodromima? Mislim na sletanje, provere putnika i ukrcavanje na drugi let?

2. JFK - 4 sata pauze, Salt Lake 2. sata pauze, Atlanta 2 sata pauze.?

3. Konacna destinacija je San Diego, koji je aerodrom, za ulazak u USA, najpovoljniji da se izabere kako se ne bi kasnilo za let do konacne destinacije?

Srpski pasos - viza?

JFK moze da bude tesno 2 sata, zavisi kad se sleti.

4 je dovoljno. Je li ovo na jednoj karti ili odvojenim? Cak i da se ne stigne na let, sve tri velike US kompanije imaju dosta letova ka zapadnoj obali, pa ce te prebaciti. Mada, ako je sudeci po ova tri aerodroma, u pitanju je Delta?

Najlakse bi bilo da udjes odmah sto zapadnije (LAX, LAS, SFO), ali Delta nema njih povezane sa Evropom.

Ako mozes da biras samo izmedju ova tri, gledaj koji ima direktne letove za SAN posle tvog (u slucaju da propustis, kao backup opciju).

Sent from my iTelephone using Tapatalk

• Author

Srpski pasos da visa. JFK ima najduzu pauzu  4 sata  a ne 2!  Pitala sam za ostale aerodrome koji imaju samo po 2 sata pauze.

Ako ti je vezan let, odstampaju ti unapred boarding karte i posalju prtljag na finalnu destinaciju, mislim da nije problem da za 2 sata presednes u SLC i u Atlanti. U Njujorku svakako moras preuzeti prtljag, jer ti je prvi ulazni aerodrom u SAD, a sledeci let ti je unutar SAD.

Ja sam zakasnio na let u Atlanti sa konekcijom od 2h 15min prije 10 dana. Stigao sa AF iz Pariza, unutar 10 min od predvidjenog. Relativno mal red - duzinski slican onom za koji mi je u Orlandu trebalo cca pola sata. Ja sam mislio sve super, stizem lagano, ali ni blizu. Na kraju sam se zadrzao sat i 50 min u tom redu zato sto im je vrlo mali broj saltera radio.
Delta me jest prebacila na iduci let bez naknade ali samo kao standby. Do 10 min prije polijetanja nisam bio siguran letim li ili ne.
Zavisi isto u koje doba dana stizes; kada je dolazni val iz Evrope redovi na imigraciji su inace veci. Da li mozes naci karte sa 3-4 sata preko SLC-ja? Mislim da je najmanji hub od 3, i zbog toga bi trebao imati manje redove...
Sad sam pretrazio malo sta ima, vidim par meni interesantninh opcija. Prva je 3h AMS, 4h LAX + letis na 747 :biggrin:
Alternativa preko CDG i SEA, 1h 15 na CDG (mozda bi bolje bilo malo duze ipak) i 3h SEA.
Zavisi tacno koji datum te zanima, ali ako kazes sta imas za sad mogu pogledati i uporediti :smile:

Edited by klanfa