Jump to content

Featured Replies

Posted

ajmo na izlet!

srb i okolina - kolima ili?

evropa - avionom (trenutno sjajne ponude avio karata - 3e,9e,...)

vikend izleti kao hrana za dusu... :smile: 

• Author

beg iz grada :smile: 

srb i okolina - priroda, manastiri,... 

evropa - trenutno milano, berlin,...

• 2 weeks later...

Ja sam za vikend varijante, odgovara mi nesto blizu, moze Srbija, Temisvar i slicno

Nemam auto

• 1 month later...

Da li je neko raspolozen za vikend u Makedoniji? Moze i neka druga zemlja u okruzenju....Bosna, Albanija?  Javite se da se dogovorimo , ja bih vec sledeci vikend da odem negde, cak i ne mora da bude vikend. :smile:

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Author

na povratku sa odmora docekalo me jedno "radis subotom".....

te se moji 'vikend izleti' pomeraju i na radne dane - od nedelje do srede.

eto :smile:

ako neko zeli sa mnom u Budimpestu, krecem u nedelju popodne/uvece a vracam se u utorak uvece. Imam tri mesta (ako niste preveliki :smile: ) u kolima.

Ako je neko zainteresovan neka mi posalje poruku.  

И ја сам заинтересована, за Србију и околне земље. Има ли предлога за ближу будућност? 

Da li je neko za rutu po Transilavniji od 29. aprila do 2. maja preko jedne agencije iz Novog Sada koja je bas specijalizovana za Rumuniju. Cena aranzmana je 115e.

Naisao sam i na turu IZLOŽBA SALVADORA DALIJA U BOLONJI, TOSKANA I CINQUE TERRE od 28.04. do 02.05. Ako nekog zanima, ne se javi.

• 2 weeks later...

Pozdrav ljudi , jel je neko zainteresovan ,slobodan za nesto od sledeceg ,sada u martu ?  

Venecija, Trst, Palmanova, Lido di Jesolo - 10. Mart

Prag,Drezden ,Karlove Vari - 9.Mart

Budimpesta - 10. Mart

ako ima zainteresovanih za jedan od ovih izleta neka se javi :smile:

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • Author

27.4. kanjon Uvca?

kampovanje (ili bungalovi), kupanje, planinarenje,... stapanje sa prirodom

• 4 months later...

bukurest, sofija ili budimpesta, izmedju 31.8. - 4.9., nesto kao produzen vikend, u sopstvenoj reziji... zainteresovani? :smile:

Da li je neko za posetu izlozbi slika Fride Kalo u Budimpesti? Izlozba traje do novembra 2018. godine