Jump to content

Featured Replies

Posted

Ako je par drugarica razmisljalo o odlasku na Hvar, mozda Vis, ili negde u Grcku.. Neka se javi u inbox. Ja sam razgovarao sa drugarom, ali jos nismo napravili nikakav konkretan plan, samo smatramo da ce nam sa parom drugarica biti dinamicnije. Cesto sam odlazio na Jadran, pomenuta ostrva poznajem, voleo bih istomisljenice. Ne interesuje me nista na pet-sedam dana. Volim vise vremena da provodim na moru. Uglavnom idem u privatni smestaj, ali ni kamp nije sporan. Inace sam iz Beograda,kao I drugar. Vid letovanja o kome ja pricam podrazumeva manje divlje plaze, nesto setnje.. Nikada na ovaj nacin nisam trazio saputnika, ili saputnice, sem prvim postom, koji nije imao epilog, pa tesko mogu da opisem kako to u stvari treba da izgleda  Meni je uvek bilo super sa samim sobom.  Budzet je relativna stvar. Ako se ide busom pa brodom, cene karata su nalazive na netu.. Ako idemo kolima, troskovi goriva se dele... Da ne idem nasiroko, ako se neke normalne devojke jave, mozda apsolviramo nesto. Ponovicu.. Nijedna plaza koju ja posecujem nema ni kafic ni internet. Od prednosti.. Na tim plazama uvek ima prirodnog hlada. Drugar I ja imamo po 40+..

Evo drugar i ja smo planirali da posaljemo žene na more. Vole sve isto sto volite i vi, za razliku od nas dvojice. Mi volimo samo Budvu. Nadamo se da se mozete lepo združiti. Nama je takodje ovo prvi put da tražimo saputnike za svoje žene na ovaj način. Ako ste zainteresovani pošaljite poruku na PP. Što se troškova tiče, mi bi snosili većinu (prevoz, smeštsj)....al' žene moraju da budu zadovoljne... Nadamo se uspesnoj budućoj saradnji. Pozdrav. 40+[emoji6]

Послато са Lenovo S1La40 уз помоћ Тапатока

[emoji16][emoji16][emoji16]

Послато са Lenovo S1La40 уз помоћ Тапатока