Jump to content

Featured Replies

Posted

U oktobru ću ići u Amsterdam na jedan vikend sa drugaricama.Gledala sam airbnb ali su im baš skupi smeštaji za taj period ili su zauzeti.Kao i hosteli.

Da li neko ima ideju šta još mogu da potražim ?

Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока

Drug i ja smo putovali proletos u Amsterdam i isto je trebalo da budemo tokom vikenda tamo, na kraju smo odustali, i tu noć ostali u Briselu i došli dan kasnije. Cena za subotu noć u hostelima ide i do 100e. Čak smo posle upoznali momka koji je tu bio već 7 dana, ali je tada išao da spava u Hag zbog cene hostela.

Ne znam kakva je cena za petak noć, izgleda da je jedino rešenje da jurite Couchsurfing.

Ne znam kakva vam je kombinacija za let i slicno... ali po mom misljenju pametnije praviti spavku u Ajndhovenu (sam centar hotel koji je top za 2je moze da se iskombinuje za 50e)

Karta do amsterdama povratna vozom/busom Ajndhoven-Amsterdam 40tak eur. U mojoj reziji jeftinija kombinacija je bila let do ajndhovena i takvi izleti nego let i smestaj do Amsterdama.

• 2 weeks later...

S obzirom da ste bili vec u Amsterdamu, koliko je otprilike dovoljno da se vidi sve sto treba i da se koliko-toliko dozivi grad? Planiram da idem posle Amsterdama za Roterdam tako da ako je smestaj toliko tesko naci onda moza bolje da uzmem neki nocni bus ili pak prespavam u Roterdamu :smile:

Obavezno obiđi i 's-Hertogenbosch, koji je na četrdesetak kilometara od Eindhovena, pošto je u pitanju veoma, veoma lep grad u pitanju.

@Ficko da dozivis pak zavisi od tebe, ja mogu da duvam 10x dana za redom, grad nudi dosta toga u smislu socijalne dinamike pa je dozivljaj i vrijeme za stvaranje istog individualno. Ja licno arhitekturom nisam posebno impresioniran tako da od bitnijh stavki ja bih rekao da su 2 aktivna dana voznje bicikla i setnje dovoljno da vidis manje vise sve sto vredi videti... Sad da konzumiras i slicno zavisi od tebe pre svega.

• 1 month later...

Mozete li mi preporuciti neki jeftin hostel u Amsterdamu? Posto idem sad vam sezone smatram da su cene nize. Ili mi preporuciti neko mesto za videti, popiti :biggrin: