Jump to content

Featured Replies

• Author

pa neki mali do srednji... ustvari videcemo koliko ljudi je raspolozeno pa cemo se podeliti ... na one lenje i na one malo manje lenje!  :-D

Idem i ja, sigurno, ne znam na koji ali jedno 60-tak km

Ako vise ekipe bude za kraci mozda se solidarisem :-)

ajd uzdravlje

• 2 weeks later...

Ja sam bio 2001. godine na fruskogorski maraton i bilo mi je super. Puno zanimljivih ljudi i sl. Mozda cu i ove preko planinarskog drustva samo da se ne poklapa sa 1.majem jer smo 2001. isli na 3 dana.

Mislim da je najbolja standardna ruta od 33km koja ide preko Vrdnika gde nas docekuje suljpa  :-)

Vina ovog puta Sremci ne dele.

Ako bude lose vreme nije nikakav problem,kabanica,cipelke i dobro raspolozenje su savrsena kombinacija sa blatom.

A moze se i nastaviti na duzi ako neko bude zeleo.

U svakom slucaju,cilj je svima isti...

bila ja na tom maratonu..

negde u drugom srednje..

samo zato shto je bila neka fora, kao, ako idesh na maraton

ne morash da trchish na krosu i automatski imash 5..

i sjebah koleno..

neka fala.. el ima neka tura od 2 km? lol

whiskas, ja odavno imam sjebano koleno, vise puta, pa sta, otkad je sjebano uspeo sam da savladam veliki maraton, sto sa celim nisam mogao :)) uostalom, fore za izbegavanje skole sam prerastao, a ima ih i mnogo jednostavnijih :)

uostalom, fore za izbegavanje skole sam prerastao

koliko je pouzdano verovati nekome chiji je nick poletarac  :lol:

ja zainteresovan za veliki i nadam se ultra.. acketa, racunaj na to!

ja bih na veliki maraton... i već mi je jasno da ću jako za?aliti zbog toga

Eh, divno. U tom slucaju treba da se dogovorimo tamo krajem nedelje i da se nadjemo. Lazare, ni ja nemam bas kondicije, tako da ce biti veselo :-D

A mislio sam da ove godine necu imati drustvo :-)

:mrgreen:

Ja cu krenuti na srednji, a ako mi kolena u medjuvremenu otkazu skrenucu na mali

ja zainteresovan za veliki i nadam se ultra.. acketa, racunaj na to!

ja bih na veliki maraton... i već mi je jasno da ću jako za?aliti zbog toga

Eh, divno. U tom slucaju treba da se dogovorimo tamo krajem nedelje i da se nadjemo. Lazare, ni ja nemam bas kondicije, tako da ce biti veselo :-D

A mislio sam da ove godine necu imati drustvo :-)

Pogobu i zagoba, kako si to mogao da pomislis?! Pa Luka i ja se uveliko spremamo za taj veliki poduhvat, a i pridruzuje nam se jos nekoliko devojaka... I ljudi... :)

uostalom, fore za izbegavanje skole sam prerastao

koliko je pouzdano verovati nekome chiji je nick poletarac? :lol:

poletarac je vrhunac subverzivnogpreziracitavogsvetaukljucujucisebe... da, u pravu si, saljuci ovo pokazujem da nisam prerastao skolu. mozda je tako i bolje ;)

franci? ide gomila ljudi i devojaka!!??! sa nama?!!!? hm. dobro!

slainte,

Ajd' sad!

Nalazimo se na zeleznickoj stanici u...7h?

Ko je vec sa te strane reke, nalazimo se na startu oko...8 ili kad se skupimo.

Krece se na istocni ili zapadni?

Usput mozemo da vidimo kome kako ide pa da se dogovorimo za dalje.

Ko se slaze naka digne dva prsta :-)

Imamo fore do subote u svakom slucaju

JAKO mi je zao sto ovaj put necu ici na maraton,ali mogli bi da organizujemo neku sopstvenu turu,jednom :-)

Moram na jedan kratak obilazak BG-a.

Ali vidimo se 01.

Zelim vam lep provod  :dance:

Eto, preturismo i to preko glave (glava).

Moram da pohvalim drugove članove za izuzetno po?rtvovanje.

Naime, i pored vi?estrukih povreda i ozleda, drugovi članovi nisu propustili da osvetlaju obraz organizacije. U zbiru ?estoro

(Jelena, Bojan, Dejan, Luka, Sini?a i Ja) , pre?li smo oko 440 km na različitim deonicama maratona.

Jedino je drug Bojan preterao sa dervi?kim metodama dokazivanja odanosti, mada se i to ceni  clap.gif' alt=':clap:'>

Inače, na maratonu se svaki učesnik pita kojoj organizaciji pripada... ...pa smo imali Serbiatravelers-Novi Sad, Serbiatravelers-Beograd i KPS Serbiatravelers  :-D

Molim kolegu Luku da prilo?i fotodokument (on će znati koji)

Toliko!

Aj, Lazar s'vama!

Lazar ti pomogao prijatelju.

bice fotodokumenata, ali ja jos nisam stigao kuci, a ovde nema kabla :)

Dobar vam Lazar, dobri maratonci. Nadam se da su noge tri dana posle maratona konachno funkcionalne ;)

Ajd' lejter!