Jump to content

Featured Replies

Ne verujem da ćeš sresti nekog čoveka kako hoda sa veš mašinama...  :)

Ao Chivitli sunce ti... rodjen pod srecnom zvezdom. Super!  :spot:

Ok, ali kako se nalazimo?   

Sto se nalazenja tice...

Do gore se ide autobusom. Ako krenes oko 7.30, 8.00 ima sanse da zakasnis na start. Mi smo prosle godine krenuli sa nekih 40 minuta zaostatka. Ako krenes oko 7, sa svim guzvama u saobracaju i na samoj Popovici imaces bar jos pola sata da sedis...

Mozemo se naci gore, na startu, ili na zeleznickoj stanici. Ja cu ovog puta da idem ranije... znaci oko 7 sa zeleznicke... 

Ostali?

:mrgreen:

• Author

al nemoj da bude kao prosle godine kad smo svi bili u fazonu "da da, u 7, naravno, nema kasnjenja. ja? boze sacuvaj da zakasnim.", a kad smo ono bese stigli na stanicu? :-\

ah da, kad ste ono stigli?  :maddd:

I tako, prođe još jedan maraton :)

Silbasboy, jesi bio na železničkoj ujutru? Jebiga, niko nije znao kako izgledaš... :)

Drug Acketa je opet pomerio granice na ultra maratonu, a ja sam se zadovoljio prelaskom srednjeg, usled raznoraznih problema :-\

Oporavak u toku ;D

ja jedva presho onih 33

dva dana me drzala upala... dodje mi da uzmem ubijem pa se pishtolj!  :bag:

ali acketi svaka chast  klanj::

E, jbg drustvo, nesto mi iskrslo, mogao sam samo do nekih 18h a znao sam da necu preci ultra za to vreme  :roll:

A sto nisam isao na neki manji.... ne znam (idiot).

Nadam se da cu bar ici u B. Gradiste....

• 9 months later...

Mozda je jos uvek rano, ali nije lose znati da je ovogodisnji maraton 9. i 10. maja!

flowers::

Priprema i nije tako losa ideja...  teg

a mozda da bude neka druga lokacija, cisto da bude zanimljivije, recimo Vrsacke planine, ili nesto slicno?

Što se pripreme tiče, Chi ako te ne mrzi da dolaziš do Novog Sada, ima ekipa koja svaki vikend ide vrlo fine šetnje od preko 20km. Jedino što to može da te smori, pošto je stalno na FG. Za kondiciju je odlično.

A za početak, odrekni se gradskog prevoza :P

:mrgreen:

Povremeno se "prošetam" po Beogradu nekih 20-ak kilometara,

pa ako je neko raspoložen da se prodruži,neka se javne...

• 3 weeks later...

Jel neko planirao ove godine ultramaraton? Vi neki ste isli valjda prosle godine dok sam ja u zadnji cas odustao zbog...gluposti. :(

ja svake godine planiram ultra maraton, ali nekako uvek skrenem na onaj mali od 33  ::crazy:

• 1 month later...

Jel se vidimo u subotu na maratonu?

;D

:(  :shockkk:  :o  :'(  :cryy:  :cry22: 

Nooooooooooooooooooooooo............. 

• Author

Ja sam za, kako bi to otprilike izgledalo? Kad krecemo, nalazimo se tamo ili... i tako to...

Pa jedino da se dogovorimo da se nadjemo na z. stanici odakle se krece negde u 8 ujtru posto mislim da je start u 9. Ima li neko blize informacije?

;D