Jump to content

Featured Replies

ima fotografija, cak ih ima i dobrih, ali ne znam sta se zbilo sa idejom da napravimo grupni izvestaj sa akcije.. imao je panonski ideju da bude nesto kao druzina fotoaparata, gde bismo krenuli sa zajednickom pricom, a onda sa paralelnim pricama razdvojenih maratonaca.. ja bih naravno bio dlakavostopalasti kauboj sa precioznim fotoaparatom :)

ima li interesenata da zapocnu pricu?? ocemo preko mailova? moj je [email protected]

• 11 months later...
  • Author

Ove godine maraton je 28.4.

ima li zainteresovanih za onu penzionersku stazu... a ako me nagovorite mozda krenem na onu malo manje penzionersku!  ;D

Idem ako dobijem slob. dane, pa eto prilike da nekog od vas upoznam....nego, nesto me tetive leve noge, a sprednje strane zavitlavaju...bune se pa oticu na uzbrdici...postoji li neko resenje??? i valjda necemo morati da da trcimo..no, raspitacu se kod drugara iz Bukovca..ljubim vas sve...Masha

a koja je penzionerska staza?  :) a i ona manje penzionerska?  :D

ja bih probao istocni mali... imam i fore da se predomislim i skratim ga na pripravnicki :P

ako ne bude nekih nepredvidjenih problema, vidimo se na fruskoj... taman da upoznam neke ljude sa kojim bih trebao i na staru planinu u maju :dance:

Ako ima neko zainteresiran za ove duge staze, nek mi se javi, ja bih opet    teg

:mrgreen:

Ako ima neko zainteresiran za ove duge staze, nek mi se javi, ja bih opet    teg

Koju duzu?

Ja i Jovan uvek idemo na onu od 33-35km, pa mozemo jedan deo puta zajednickim snagama utabati  :3some: , a onda kud koji, mili moji.

ocu i ja, ocu i ja! samo, ne znam za koju stazu da se odlucim, malo sam van kondicije  :cry22:

Ti ces o draga Jeguljo sa nama, tura koju smo Marija i ja odabrali je kraca ali sa mnogo zamki u vidu kafana i vinskih podruma koji onemogucavaju ili bar usporavaju napredovanje. 33 km nije mnogo, ali 3 km pa kafana, pa tako puta 11 je izazov  :3some:

Ovo je ponuda koju ne mozes da odbijes...

• Author

Ti ces o draga Jeguljo sa nama, tura koju smo Marija i ja odabrali je kraca ali sa mnogo zamki u vidu kafana i vinskih podruma koji onemogucavaju ili bar usporavaju napredovanje. 33 km nije mnogo, ali 3 km pa kafana, pa tako puta 11 je izazov  :3some:

ocu ja ocu ja!!! primiteeee meeee!!!  ;D

:LOLLL: dogovoreno!!!  :party:

• 2 weeks later...

I kad krecemo u subotu?  :party:

Zvanicni start pocinje u 9h, ali to znaci da mozemo po sopstvenom nahodjenju da krenemo kad nam se cefne, ali moramo uzeti one kartice na pocetku, tako da...

Negde oko 8h sa zeleznicke stanice ili...Iskusniji, imate li neki bolji predlog?

Ja se uvek nekako setim guzve na Z.S. i u autobusima, i zaglavljivanja na popovickom putu i od po pola sata, pa iz predostroznosti idem ranije  :)

Sad, ove godine su presekli put za Popovicu obilaznicom oko Kamenice sa nekim ogradama pa ne znam kako sve funkcionise, ali svakako idem ranije.

Ima jos neko da se izjasnio kao polaznik velikog ili ultra maratona sem poletarca i chivitlija?

Cekaj, mi smo se nesto dogovorili da krenemo u 7:30 sa zeleznicke. To je taman.

Nemojte samo da dodjem na stanicu, a vi vec na pola maratona.

Vidimo se sutra  :party:

Uspeli smo  :banana:

Zivi smo  :banana: :banana:

Vise-manje zdravi  zvizhd

Cestitam svima, svaka cast  clap.gif' alt=':clap:'>

Prvenstveno Acketi za predjenih 105km, Sofiji (81km), Nini, Luki i Marku cini mi se na 55km, a Marini, Jovanu i meni na 33km. Anji je otkazalo koleno na 12-13 kilometru, pa se lepo skotrljala u Karlovce.

Sutradan, i pored upale misica i zuljeva, uspeli smo da spremimo kotlic (citaj Marina i Nina clap.gif' alt=':clap:'> ) i najzad se uputi svako domu svome.

Sledece godine ista meta, isto odstojanje, ali vise ljudi.

Vidimo se  :party:

[quote author=Marija link=topic=106.msg8673#msg8673 date=1177926830

Luka i Marko ce da ti se ucine po glavi sa toljagama :maddd: Zakinula si nam kljucnih 15km koji su nas potpuno dotukli :o

'zvinte  :bag:

Dobro, nek' vam bude, ali samo ovaj put.

a meni si dodala 5km  :hihi:

lua, pojdoh se ziva sto nisam znala da treba da odem na popovac da mi overe... jao, kako cu sledece godina da pregazim veliki!  :party: jedva cekam! drugari, i maraton i kotlic i knedle su bili apsolutno savrseni, hvala vam svima  flowers::

• 10 months later...
  • Author

Ajmo Jovo nanovo

10. - 11. MAJA 2008.

održaĆE SE 31. PLANINARSKI maraton NA FRUŠKOJ GORI

vidimo se tamo zar ne?

Acketa, Lazare,...

Pick me, pick me, pick me,...

Vas sam covek za veliki!!!

Moze bez spavanja na Letenci...

Nema nista bolje od nocnog maratona... Pogotovo ukoliko nije pun mesec... I love it!!!

:) E, ja i ove godine idem na ultra. Mozes sa mnom ako zelis... mislim da ide i Tales...

Ici ce Chivitli i Poletarac na veliki (hmmm, mozda i oni na ultra), pa se dogovaraj sa njima, odlicni su dok ne ozuljaju  :hihi: 

Lazara cemo ove godine da omamimo necim pa ce da se probudi na 30-tom kilometru maratona, posto ga svaki put pominjemo na maratonu a njega ni od korova (ili ide sam pa se sakriva po sumi, gviri iza drveca i ne prijavljuje)  :hihi: