Jump to content

Featured Replies

Ici ce Chivitli i Poletarac na veliki (hmmm, mozda i oni na ultra), pa se dogovaraj sa njima, odlicni su dok ne ozuljaju  :hihi: 

Jao kad te dohvatim! :maddd:  Prosle godine sam platio danak neiskustvu, ove godine prelazim ultra! I to zajedno sa tobom! teg

• Author

Ici ce Chivitli i Poletarac na veliki (hmmm, mozda i oni na ultra), pa se dogovaraj sa njima, odlicni su dok ne ozuljaju  :hihi:

Jao kad te dohvatim! :maddd:  Prosle godine sam platio danak neiskustvu, ove godine prelazim ultra! I to zajedno sa tobom! teg

ajaooo... ovo su teske reci...  :hihi:

sta god vi prelazili ja kuvam kotlic, s Jovanovim dopustenjem, u Centru za rehabilitaciju clanova Kluba putnika Srbije od elementarnih nepogoda pa znate gde cete kad zavrshite maraton

:eat:  :pivoooo:

Acketa,...

Oko koliko sati obicno zavrsavas ultra?

Otprilike...

javascript:replaceText(' :)', document.forms.postmodify.message);

Smiley

Acketa,...

Oko koliko sati obicno zavrsavas ultra?

Otprilike...

E, nemam pojma... svake godine je sve krace...

Prosle sam zavrsio za par minuta manje od 24h...

Ove godine bih da probam ispod 20... e to ce vec biti frka... preskacem i onaj genijalni pasulj u Vrdniku...

Oces sa mnom?

:mrgreen:

...ako se ne varam ljudi to rade i sa 14/15 sati...

aaaaaa,.... ne znam....

Do sada sam uvek isao na veliki...

Nesto me je blam da odem na nesto manje...

Puci ce bruka...  :((

• Author

Da si cutao niko ne bi ni znao... ali sad poshto si se izlajao... morash na veliki  :hihi:

da ti recem nesto... Acketu ne moz' pratiti ni po ravnom a kamoli po Frushkoj Gori. Trebao si videti Chivitlija i Poletarca proshle godine kad su pokushali to

lol::

Cuti Marina, natovarices mi neku bedu na vrat.  :maddd:

Imam utisak da ce da dodje neki manijak koji em trenira em ima kondicije, pa da njega treba da pratim... necu bwe...

E, salio sam se... jesi platio danak neiskustvu. Skontao sam da mozes, a moze i Poletarac... ali ono... okolnosti...

Inace, planiram vec duze vreme da idem na fruskogorsku transverzalu.

http://www.psdzeleznicarns.org.yu/transverzale/fr_%20transverzala.htm

...oni preporucuju da se prelazi u 4 etape po jedan dan, sto je oko 40km dnevno... ja razmisljam da pretumbam to i probam za 3 dana... znaci oko 53 km dnevno (mislim da je to izvodljivo)... pa ono... malo pripreme... a na tebe Chi racunam, i za ovo i za ultra ;D

Debeli, ocekujemo te!

Zova...

Zovaaaaaa??

Kakva zovaa???

Neko spominjo neku zovuuu???

He?

Need more info!!!

hocete da vodite i mene? a, acke? a, chi? ja bih makar srednji. makar.. hm... uvek mozete da me ostavite u sumi. :)

• Author

hocete da vodite i mene? a, acke? a, chi? ja bih makar srednji. makar.. hm... uvek mozete da me ostavite u sumi. :)

:bang:

:hihi:

• 4 weeks later...

Isao bih i ja na ultra! Kontam da ce biti zezancija fantasticna!

Nego, samo da znam sta sve treba da ponesem, posto sam samo na onom od 33km bio do sada.

To sta ces poneti zavisi samo od tebe.

Zezancija na ultra maratonu je stvarno fantasticna, posebno ako nemas kondicije  ::crazy:

...ne, u nekim trenucima je stvarno genijalno. Pre dve godine sam isao sa nekim ljudima kojima u mraku nisam ni video lica, i koji su pricali jedan te isti vic brat bratu 50 puta. I svaki put je bio sve smesniji. Onda, tu je bila i ekipa doktora koji piju rakijicu, a svim bolnima koje sretnu u sumi umesto te rakije daju punu saku lekova. Mene je boleo zub, pa sam zamolio za nesto rakije, a oni mi dali te lekove. Kad sam pitao sta da popijem, rekli su mi SVE. Posle toga sam leteo po sumi, a zub nije prestao da me boli  :-\  Doktori...

Sto se stvari tice...

Evo, ja npr. nosim desetak bonzita,  jednu flasicu od pola litra vode, talk, andol i rezervne carape x 2. Ove godine cu poneti i 2 supene kocke, nesto sumecih tableta i mozda kafu 2 u 1. To sve spakujem u onu torbicu za oko struka a.k.a. pederusu.  Mozda ponesem i stapove.

Od odela slojevito i lako, da ne moras da vuglis. Dobre su one pantalone sa deinstalirajucim nogavicama sto lithobrowser prica o njima, pa ako imas...

Stvarno sve zavisi samo od tebe. Ako mislis da ne mozes da prezivis sa malo hrane/vode, ponesi vise... izvagaj pa vidi... sledeci put ces svakako znati sta ti je bilo visak a sta ti je nedostajalo.

Posto sam ja zavisan od takmicenja, mogli bi smo mozda da jurisamo na 1. mesto?  :LOLLL:

Gledam, prosle godine je neko stigao u 1 posle ponoci, a 15. je stigao oko 5-6h.

Kako god, hocu da idem - vodite me sa sobom, nisam tako los  ::crazy:

Posto sam ja zavisan od takmicenja, mogli bi smo mozda da jurisamo na 1. mesto?  :LOLLL:

Gledam, prosle godine je neko stigao u 1 posle ponoci, a 15. je stigao oko 5-6h.

Kako god, hocu da idem - vodite me sa sobom, nisam tako los  ::crazy:

Hmmm... ne bih se usudio da se takmicim sa tim ljudima. Taj koji je stigao na prvo mesto je neki Banjalucanin koji svake godine stigne prvi, i na delovima staze trci... mozda i veci deo staze. Bilo je likova koji su zavrsavali veliki maraton (82km) poslepodne, dok su stizali ljudi sa malog (33km)... Nisi dobro video vreme, prvi je na cilj stigao u 23.11 (7,4 km/h)

Zestoka je to ekipa  teg 

Inace, planinarskih maratona ima na sve strane, po celoj Srbiji, a prosle godine su me zvali neki prijatelji iz Bosne na maraton na Ozrenu... mozda bi bilo dobro da javljamo jedni drugima i za ove manje maratone... Ja bih otisao na poneki.

U svakom slucaju, racunaj na mene, posto nemam od drustva nikog ko bi isao na ultra. .. .. ..

Pošto imam obaveze u subotu uveče, ipak ću ići samo na mali, pa ako je neko raspoložen nek mi se pridruži...

Ej Spavacu sa severa backe...

Drugari sto planirate ultra i veliki maraton. Ne bi bilo zgoreg da organizujete neke stapove, skijaske ili pesacke... mislite o tome unapred :)

Ja jos jednom ponavljam da ove godine hocu da probam bez pauziranja...  :roll:

...da ne bude posle  :maddd:

Ne bi bilo zgoreg da organizujete neke stapove, skijaske ili pesacke...

Upravo sam dobio pesacke stapove na bizaran nacin ::crazy:

Pomenuo sam cimerki pre cirka 3 sata da bi mi trebali stapovi za pesacenje, ali nismo znali nikoga ko ih ima. Otisla je napolje malopre, no posle 5 minuta me je nazvala da sidjem ispred zgrade za 3 minuta, nesto hitno. Silazim, ona drzi stapove u ruci. Srela je nekog coveka kako hoda sa stapovima, prisla, pitala gde mogu da se nabave, covek ih je skinuo sa ruke i rekao "a, pa evo ti ovi".

Ne bih ni sam verovao, da mi nema stapova pred ocima dok kuckam ovo :shockkk: