Jump to content

Featured Replies

Posted

Treba mi bilo ko za saputnika, muško ili žensko za putovanje, autostopom.

Krenuo bih iz Zrenjanina, pa preko Novog Sada i Sremske Mitrovice na granični prelaz Sremska Rača, pa onda slede gradovi: Bijeljina, Brčko, Doboj, Teslić, Prnjavor, Banja Luka, Prijedor, Sanski Most, Mrkonjić Grad, Jajce, Šipovo, Glamoč, Livno, Tomislavgrad, Široki Brijeg, Mostar, Ljubinje, Trebinje, Bileća, Nevesinje, Sarajevo, Pale, Višegrad, Han Pijesak, Vlasenica, Milići, Zvornik i na granični prelaz Mali Zvornik, vraćamo se kući preko Loznice, Šapca, Novoga Sada.

Ovo putovanje sam isplanirao da sve prođem za 4,5 dana.. Spavao bi neki hotel,motel.. Pa ko je za nek se javi..

:smile::smile::smile::smile::biggrin:

Hm,naslov "obilazak gradova" (nabrojanih 27) bas i ne odgovara tom predvidjenom terminu od 4-5 dana...to je vise "prolazak kroz gradove" ili neki "blic-obilazak"...u okviru neke auto-stoperske avanture :stop:

By the way,u decembru u tim planinskim krajevima zna da bude prohladno,a i dan krace traje...pa i to imaj na umu (koliko cete imati vremena za sam obilazak,a koliko za stopiranje).Bolje da se leti odlucis za tu avanturu,al kako hoces :smile:

• 4 weeks later...