Jump to content

Featured Replies

Posted

Odlučili smo se koncem mjeseca zaputiti u Beograd. Svugdje bili, ali nikada zajedno, kao cijela obitelj, u Srbiji. 

Uglavnom, najstariji sin postavio nam zadatak: ići će s nama ako odemo na košarkašku utakmicu Partizan- Budućnost.

Nikakav problem, rekoh.  

Al ne znam kako do karata.  

Može li netko pomoći savjetom gdje se kupuju karte, može li se to rješiti preko interneta ili se mora čekati u redu na dan utakmice.

Puno hvala na pomoći.

Nazalost, karte se ne prodaju putem interneta. Uglavnom se puste u prodaju na blagajni par sati pre pocetak utakmice.

• Author

Hvala na odgovoru. Moramo onda naštimati da dođemo ranije. Valjda će sve biti o.k. 

Inače, imat će sin što da prigovara idućih nekoliko mjeseci....

• Author

Hvala, ovo je dragocijena informacija.

Smještaj nam je u blizini Pionira, pa neće biti problem doći ranije, nadam se.

Hvala još jednom. Inače već dugo pratim Klub putnika i ovaj Forum, a eto, došlo vrijeme da i meni zatreba savjet...

Zbog zauzetosti hale pionir utakmica protiv Budućnosti će se igrati u hali sportova na Novom Beogradu. Manja je hala pa će biti i manje karata, možda bi trebali stati u red i ranije nego tri sata pre početka.

• 2 weeks later...

Hala Sportova je kultno mesto,a kako Partizan igra odlicno ovu sezonu ne sumnjam da ce atmosfera biti vrhunska.Hala Sportova je manja nego Pionir,ima nesto pretplatnika tako da je malo rizicno ostaviti kupovinu za zadnji minut.Ali recimo dan ranije ili jutro pre utakmice bi trebalo biti u redu.Kako sam i ja fan tih dogadjaja po Srbiji i Evropi,tu sam da pomognem.....

• Author

Hvala svima na korisnim informacijama, mislim da smo zahvaljujuci njima uspjeli sve posloziti. Radujemo se Beogradu i kosarci...

Od srca hvala AndrijaBG. Odavno jos pratim i klub putnika i ovaj forum,sada sam prvi put u prilici traziti savjet. Forum nam je i pomogao oko ulaznica,svaka cast. U subotu uzivamo u utakmici.