Jump to content

Featured Replies

Posted

Od skora je otvoren portal za apliciranje za vizu Tadzikistana putem interneta preko sajta https://www.evisa.tj/index.evisa.html

Moguce je, takodje, preko ovog sajta aplicirati i za GBAO dozvolu, koja je neophodna za posetu Gorno Badahsana.

Medjutim, na padajucoj listi zemalja prilikom izbora drzavljanstva nema Srbije! Nema ni Jugoslavije, niti bilo cega slicnog. Nigde na internetu nisam uspeo da pronadjem informaciju da je nama ova usluga nedostupna. Na mejl mi nisu odgovorili.

Da li neko zna nesto vise o ovome? :smile:

2 hours ago, pecanj said:

Na mejl mi nisu odgovorili.

Mozda ni ne znaju sta ih pitas :smile:

(drugim recima,ko zna ko im je radio taj sajt za eVizu,a mozda sasvim drugi ljudi sede tamo i "kao" treba da odgovaraju na mail-ove)

By the way,vidim da im je spisak drzava barem prepolovljen,ako ne i desetkovan:rolleyes: Iz Evrope su navedene samo drzave Evropske Unije (od ex-YU znaci samo Slovenija i Hrvatska),a i mnogih drugih nema.Npr. nekih od njihovih prvih komsija - Kirgistan,Kazahstan,Avganistan...

Moraces izgleda da se obratis njihovom konzulatu/ambasadi ako hoces da apliciras za vizu.Od ovog sajta nema vajde:rolleyes:

• 1 year later...

Pozdrav, 

Moze li neko da potvrdi ukoliko je moguce uzeti vizu za Tadzikistan u Bishkeku? 

Videla sam info u delu za vize, no kako je iz 2011... :smile: 

"(18. avgust 2011) praguc: Viza za Tadžikistan se za 20ak minuta može dobiti u ambasadi u Biškeku (gde takođe možete i da dobijete Gorno-Badahšansku potvrdu besplatno), potrebna samo fotografija. "

Hvala

• Author

@Inna.Iva ajde molim te, ako je dobiješ, daj ovde malo više informacija ot tome. I mene isto zanima, pošto razmišljam o Pamiru na leto.