Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo. Voljela bih da posjetim autostopom bilo koju od slijedećih država: Albanija, Kosovo, Grčka, Bugarska, Ukrajina, Moldavija, Slovačka.. Nemam nikakav konkretan plan još, namjeravam naći partnera, a onda bismo se dogovorili kuda i kako stignemo. Inače živim u BiH. Na Couchsurfingu sam pa za smještaj bi bilo lakše. Ovo bi dakle bilo skroz low-budget budući da sam dekintirana. Imam 21 godinu. 

Ako ima zainteresiranih, javljajte se.

zainteresovan sam za zemlje koje nisu na Schengen listi, zato sto sam vec trenutno u uniji, ali se plasim ici na Kosovo i Albaniju..  Nameravam posetiti gradove u BiH pocetkom decembra

Edited by LudiZrenjaninac

Zainteresovana sam da posetim te zemlje, posebno Albaniju. 

Nemam iskustva ni u korišćenju CS, ni u autostopiranju... Ali već odavno imam želju da uradim tako nešto. :smile:

Ja se izvinjavam sto vam upadam u temu koja me u sustini ne intresuje.Nisam zainteresovan za obilazak istocne Evrope na ovaj nacin. Zelim samo da vam skrenem paznju na jednu stvar. Juce sam citao na netu o zakonima nekih drzava koji su izuzetno strogi i primenjuju se i na turiste. Tekst se odnosio na Maleziju,Singapur i jos neke dalekoistocne zemlje. U istom tekstu je negdje pri  kraju pisalo kako grcki granicari kaznjavaju i vozaca i suvozaca ukoliko utvrde da je suvozac stopirao vozaca i na taj nacin pokusao da predje grcku granicu. Tekst je bio svjezeg datuma (2015.godina)  i ako uspem da pronadjem link postavicu ga ovdje da vidite i sami. Ne znam koliko je sigurno stopirati za Grcku a jos manje mi je razumljivo zbog cega je to kazneni prekrsaj... pozz

On 11/7/2016 at 2:14 PM, Danijel Novak said:

U istom tekstu je negdje pri  kraju pisalo kako grcki granicari kaznjavaju i vozaca i suvozaca ukoliko utvrde da je suvozac stopirao vozaca i na taj nacin pokusao da predje grcku granicu. Tekst je bio svjezeg datuma (2015.godina)  i ako uspem da pronadjem link postavicu ga ovdje da vidite i sami. Ne znam koliko je sigurno stopirati za Grcku a jos manje mi je razumljivo zbog cega je to kazneni prekrsaj... pozz

Ne kazem da nije moguce da nekog kazne,ali mene do sada nisu.Isao sam par puta stopom kroz Grcku preko granice,do sada nisam imao problema.Ja na prednjem sedistu auta,ranac ispred nogu..
Moze biti da su ti koji su pisali clanak nesto lose protumacili.