Jump to content

Featured Replies

1 hour ago, ThirstyTraveler said:

Najlakse ti je ipak preko Skrila ako znas nekog ko se vec kladi i ima pare na netu, das mu kes i on ti prebaci online, dobro svima.

To za racun je standardna procedura, svakako mora to da im se posalje ako hoces da podignes limite za slanje i primanje.

Znaju sta je kladionica posto najcesce pise :smile: a svakako su dobili neki spisak zabranjenih sajtova.

Онда морам да му дам шифру на сајту кладионице да ми уплати :smile:

Pa ne, vaskrsnes svoj Skril ili otvoris novi, verifikujes ga i onda si ok. Doticni posalje pare sa svog Skrila na tvoj a ti kasnije radis s njima sta god hoces. Njemu dobro jer ne placa banci konverziju, proviziju itd.
Drugacije ne bi ni moglo jer ime na sajtu kladionice mora da se poklapa sa imenom na Skrilu.

Koliko se secam, dobio sam neki mejl od Skrilla gde obavestavaju o nekim taksama i promenama pravilnika. Mislim da je tu negde bilo udenuto i to novo pravilo da skidaju neku sumu, ako je nalog neaktivan neko vreme ili tako nesto. Secam se da sam video nesto tog tipa, ali, posto nisam imao nista na racunu, niti sam planirao da ga vise koristim, nije me se ticalo.

Evo, nasao sam i ceo mejl. Rec je o sumi od 1 evra mesecno, nakon 12 meseci nekoriscenja. I nije nesto.

Dear xxxxxxxxxx,

We would like to inform you of a change to the existing Service Fee available at the “Fees” Section of our Website. The Service Fee applies to Skrill Accounts registered for private purposes if the account holder has not logged into or has not made a transaction using the Skrill Account within the last 18 months (the “Inactivity Period”). 

Please note: the Service Fee does not apply to VIP Accounts as defined in the Skrill VIP Terms and Conditions and Skrill Accounts used for commercial purposes.

The Inactivity Period will change from 18 months to 12 months from 25/12/2012 (the “Effective Date”). There is no increase in the Service Fee. 

Accordingly, your Skrill Account will remain free of Service Fee if you log into or make a transaction using your Skrill Account in a 12 month period. If you do not do this, the Service Fee of 1.00 EUR (or equivalent) will be deducted monthly from your Skrill Account balance, if any.

The change will apply from the Effective Date unless you object and notify us that you wish to terminate your Skrill Account in which case your Skrill Account and the Terms of Use will be terminated upon receipt of your notice and without charges. You can do this at any time by contacting Customer Services . If you do not object to the change before the Effective Date, we will take this as your acceptance of the change. 

Best wishes,

Skrill (Moneybookers)

Edited by Dragance

On 21.10.2016. at 3:48 PM, WorldCitizen said:

Jbt,na sta je Bugarska spala kad Desislava (use Google) sada radi u korisnickom centru..Cccc :biggrin:

Zanimljivo je da Desislava radi i za Skrill i za Neteller :biggrin: sa mnom se svadja na Skrillu, a sa drugarom na Netelleru... 

@ThirstyTraveler, da li ti i dalje radi kartica? Nadam se da je sve u redu :smile: 

Ja sam definitivno ostao bez kartice, a vidim da nisam jedini, ovo je poslednje sto su mi napisali...

Due to recent changes in our internal policies, Serbia is no longer in the list with countries where we do send out new Skrill cards.

If it changes in the future we will officially announce it and you will have the option to apply.

We hope we have helped.

On 04.11.2016. at 1:57 PM, ThirstyTraveler said:

Radi, sve ok, ni drugari iz Srbije nemaju poblema i svi su dobili nove kartice.

Zaista ne znam zasto Desislava i ekipa pisu to za Srbiju posto ocigledno nije istina.

SKrill i Neteller imaju istog vlasnika.

Сад извините што запиткујем, значи ради и можеш лепо на њега да уплатиш новац нпр са своје кредитне којом плаћаш на нету?

• 3 weeks later...

Upravo sam otisao da podignem 40e sto sam imao na nalogu, nekoliko bankomata je odbilo transakciju, vratio sam se malopre kuci, i vidim da na nalogu fali 20e, jel zna neko kako i zasto, ne kapiram...imam sivu karticu, istice u maju 2017-e, pin sam dobro ukucao i sve.

Pa kazem otisao sam da podignem 40, tolko je bilo na nalogu, transakcija odbijena, vratim se kuci, na nalogu stoji 20...ne kapiram kako mogu da skinu 20e tek tako?

Pa ne mogu, zato te i pitam.
Da je u njihovom sistemu proslo pisalo bi ti ovako: Balance EUR 20 available, Total balance: EUR 40 ?
To znaci da transakcija jos nije obradjena a pare su rezervisane.
Ako ti ne pise tako onda je nesto drugo u pitanju al ne znam sta bi moglo da bude... "odrzavanje" kartice kosta 10e godisnje, dakle nije to.

Ne znam, napisao sam im mail, cekam da vidim sta ce da kazu...i posle sam usao u neku radnju da probam da platim nesto s njom, i to je isto bilo odbijeno.

Dear Goran ....,

We regret to inform you that as of 25 November 2016, we will no longer offer the Skrill Prepaid MasterCard[emoji768] in your country. You will not be able to use your card but your Skrill Account remains fully functional and your balance is unaffected. You can withdraw funds from your Skrill Account to your bank account or send money to any other Skrill user or online business accepting Skrill.

Defunitivno KRAJ