Jump to content

Featured Replies

• Author

Sta sve necu procitati na ovom forumu, ovo je stvarno neverovatno. Cistacice imaju plate kao doktori i profesori na univerzitetu. Laos uvozi cistace iz Tajlanda. ::crazy: To kao kad bi Srbija uvozila cistace iz Slovenije jer eto u Srbiji su ljudi lenji, pa bolje platis 600 eura cistaca iz Slovenije nego da uzmes lokalnog Srbina. 

bogami kada smo od slovenije, gde sam zavrsio master, od 7 do 18 evra po satu su naplacivale. kada sam se selio iz stana 50 evra sam joj platio ciscenje, dva sata!!! soba i kupatilo. to je 4400 bruto mesecno, ako je freelencer drzava uzme 42 posto....ju jbt kako se racuna tj oduzima procenat, jel to tipa 2500? to je plata doktora u sloveniji, 

ne znam zasto su ljudi umislili da je taj posao lose placen, naveo sam primer komrada, to je neka firma za ciscenje na jugu srb, tipa prate su kao nastavnicke, vozaci u javnom prevozu sa 3 godine srednje vece ili iste plate kao nastavnici, JKP Čistoča NS; dobre plate; tamo ne zaposljavaju preko omladinskih i angencija za iznajmljivanje. Uvoze oni i Kuvare, šalterske službenike u Laos iz tajlanda i vijetnama. ne znam sada kakvo je stanje po beogradu, koliko je placen sat ciscenja, znam kada je moja tetka studirala tokom hiperinflacije, a njeni roditelji su ucitelji, ciscenjem po beogradskim kucama, je zaradila celo skolovanje. ko se seca inflaciej i ljudi oji su bili zaposleni u javnoj upravi nezznam da li zna pakao tihljudi.

ne znamja samo prenosim svoje iskustvo iz ta 3 grada, generalno ove laošanke što su na faksu samom, da oprstite jako ponosne i principijalne ženske, svaka čast bore se za sebe nisu kao tajke, da ne pricam o njima, to moze jedan poseban post, ali nisam samo ja to primetio, mnogi blogeri i pisci su sami shvatili da Laošanke i laošani su ponosni narod. i da se ne u valjuju nekome u krevet zarad svoje koristi.

stvarno sam protiv ovog crnjenja laosanskog anroda, ili da se oni mogu iskoristiti za neku crkavicu kao oni U LUANG prabangu, mora da je tu posredi jos neki dogovor koji mi ne znamo.

• 4 weeks later...
  • Author

Preporuka za film:

Sta se desava kada prvi zapadni turisti stignu u zabaceno laosko selo? Oni dolaze da bi pobegli iz modernog sveta u potrazi za autenticnoscu tradicionalnog zivota, a lokalno zivlje chezne za udobnijim zivotom i blagodetima tehnologije. Ovo je film o tome. Laos kao jedna od poslednjih oaza sporog zivota bez stresa koja lagano izumire.