Jump to content

Featured Replies

Posted

HITNOOOOO

Moram pod hitno da kupim vrlo komplikovanu avio kartu koju sam uspela naci sa odlicnim

itinererom ali imam dilemu da li mi je potrebna viza u tranzitu kroz Vijetnam?

Putanja je Sihanoukvila-HoShi Min-Bangkok-Chieng Mai,odlicna cena i sa dva presedanja stize se za oko 8-9 sati.

Prvo je pitanje da li su vezani letovi i da li se preuzima prtljag?

Ako nisu i ako se preuzima prtljag potrebna je viza.

Ako je samo tranzit moguće je da ne treba viza ako je razmak izmađu dva leta u 24H, što je u Vašem slučaju.

Ako nisu vezani letovi, onda bi morali u Ho Či Minu da se čekirate za sledeći let, morate izaći iz tranzit zone i u tom slučaju Vam je potrebna viza.

Ja sam imao slučaj da sam imao dva leta iste kompanije i presedao u KL, te sam morao da "uđem " u zemlju i da se čekiram za sledeći let. Da sam kupio vezan let ne bih morao da čekiram sledeći let. Pretpostavljam da je tako i u Ho Či Minu.

Edited by pedjalon

• Author

Hvala ali na zalost moram vizu. Letovi nisu vezani i ja to misam mogla videti, nekako su sakrili zaista. Ja to radim preko Skaysccenera ali sta je tu je. Ja moram da preuzmem prtljag i za toliko moram imati vizu i istu platiti preko agencije 42 dolara...sta da radim,. Inace moram da stignem u jednom danu do Chom Tonga i zato je ta frka. Pokusala sam i druge varijante ali nije islo, morala sam da dva puta prespavam u nekim hotelima, Ova veza je super zaista, prodjem cetiri aerodroma, tri cekiranja, istina ali sve to za 9 sati i 240 dolara.

Pozdrav i hvala