Jump to content

Featured Replies

neke preporuke za 70-80 eu? beograd.. hvala

C-outdoor 60+15 liters, ранац, око 4000дин. , може се наћи у Ресавској (у оној продавници где се продају бицикли, па на спрату, негде на пола пута од Београђанке до цркве Св.Марка)...

имају и од око 35 литара, за око 1700динара!? колико ме памћење служи, али немојте ме држати за реч...углавном понуда је јако примамљива, јер за ове цене ранчева људи иду чак у Софију...

Borokino  :king: spaso si me dalje bede. Samo se nadam da jos uvek imaju taj ranac, jer ako nemaju dacu im malo  :maddd:. Idem oma sutra u soping  :dance:

Fala na vrednoj informaciji  klanj::

• 1 month later...

eurosalon HOME CENTER, Bulevar vojvode Mishica 12 - Beogradski sajam, Beograd

u sklopu junskih promocija, imaju planinarski ranac od oko 75 litara za 1499 dinara

pa ko je iz beograda nek pogleda vredi li to =]

u sklopu junskih promocija, imaju planinarski ranac od oko 75 litara za 1499 dinara

i to obavezno :) posto ne ide da se mi Nislije majemo do bg samo da pogledamo dal je to neka kesa sa ruckama iili stvarno nesto vredi :D

ps.mada je ta cena smesna, da je 3 ili bar 2 umesto jedinice pa i da poverujem :D

aj proverite pa javite :D

poz

Ma ko zna sta je to ::crazy:  mada ja cu sigurno otici ovih dana do sajma da pogledam, ali me sve to upravo asocira na kesu sa ruckama kao sto rece Nenad :)

osvrt na kesu sa ruchkama:  nabavite Blic od petka 08.06.2007. uz njega je doshla ta reklamna broshura za Eurosalon promocije, pa pogledajte sliku ranca. meni sa slike izgleda prilicno kao zajebani planinarski ranac.

ovo 75 litra sam rekao fiktivno, jer je navedeno da je visok 70cm (mada je po slici sudivshi, malo uzhi nego obicno), sto navodi na to da ima dobrih 75+ litara u njemu.

Ma ako nista, vredi bar otici i pogledati, uostalom na sajmu se cini mi se prodaju i Adventurer-ovi ranci koji su medju jeftinijima pa se i ti mozda nadje nesto.

Enivej, ja cu otici prekosutra da pogledam sta je to..

Je l' neko vec bio mozda?

• 2 weeks later...

Da li mozda ali mozda ima neki dobar ranac za pozajmiti preko leta? Imam neko zesce putovanje od mesec dana i ne bih da kupujem ranac, treba mi svaki dinar :)

• 2 weeks later...

Joooooj :shockkk: ja sam ostao bez ranca deset dana pred polazak na Taruuuuu  :cryy:

Drugari, ima li neko od vas neki polovnjak od ranca da mi ga proda za neki sitnis, jer sam siroma' kad god trebam da podjem na putovanje ;) ( ili eventualno pozajmi na desetak dana.. )???  :102:

je l' neko zna gde se prodaju rancevi u ns-u???kaplar i pariski magazin odmah otpisujem :(

Na sajmu prodaju Adventurer-ove ranceve, a u Mercatoru tj. u Intersportovoj prodavnici McKinley, mada nisu imali onaj koji sam ja trazio kad sam poslednji put bio :(

je l' neko zna gde se prodaju rancevi u ns-u?

Probaj po većim kineskim prodavnicama. Jes' da nije prva liga, al ima ljudi koje ti kineski rančevi već godinama dobro služe :)

Naravno, tu je i Najlon pijaca, samo budi pažljiva šta kupuješ, moj drug je tamo uzeo ranac, doneo ga kući, napunio ga, stavio na leđa, i svi šavovi su se istog trenutka rasparali :)

Probaj po većim kineskim prodavnicama. Jes' da nije prva liga, al ima ljudi koje ti kineski rančevi već godinama dobro služe :)

Samo pazi, ja sam na midzor nosio neki kineski ranac i njime ocrnio bespovratno majicu koju mi je franci doneo sa tajlanda! :(

www.gora.co.yu tu mozes videti i adresu

Nisam citao mnogo postova pa moram da se ogradim ali nisam video da je spomenuta prodavnica u bulevaru ulaz blizu Jata tj tamo gde onaj tip prodaje ploce udjete kroz velika vrata i videcete reklamu i radnju. Imaju ceske ranceve veoma dobro izgledaju ali su i po ceni tek malo nizi od Ferrina.Kad sam ja bio tamo radio je jedan veoma ljubazan decko koji takodje voli da putuje pa idite makar da popricate:) Ja sam uzeo na sajmu Adventurer 65l za 4200 kinti do sad sam prepesacio sa njim sigurno 15km(za 2 dana) i cini mi se skroz ok

• 5 months later...

da li u bg negde moze da se nadje DEUTER ranac, ili bilo sta od opreme??

• 2 months later...

ima u Novom Sadu, prodavnica rashodovane vojne opreme. Vrlo povoljno se mozhe nabaviti pravi vojnichki ranac, cipele, shatorsko krilo, ashov, injekcija adrenalina, shlem i bajonet.

Nalazi se odmah pored bioskopa Jadran a mislim da se zove kaplar.

Nema bash planinarski ranac ali vredi posetiti makar  :-)

Pa ja bas trazim vojni ranac onaj iz JNA. Šteta što mi je ovo daleko...

Nije da reklamiram inersport i ranac McKinley ali prosao je test do Azerbejdzana,nije pukao ,nit se pocepao ,al vise od 8 kg nije imao.Saputnik je poneo ranac Mila Dragica i zestoko se prevario,sam ranac je tezak preko 4 kg i masivno veliki.Savet neiskusnima je nikako preko 8 kg i bez vojnickih ranaca ;)