Jump to content

Featured Replies

Posted

Na vasem sajtu je detljno objasnjeno kako i gde se aplicira za vizu za Estoniju i zvuci jako komlikovano s obzirom da treba da se ide po pasos cak u Budimpestu,

inace ova ambasada nema ni sajt, na telefon se niko ne javlja, poslala sam im mejl i to mi je jedina nada da ce da mi odgovore. :102:

Zanima me da li neko zna dal se nesto promenilo od kada su postali sengen zemlja?

Da li je neko slao pasos u ambasadu u Becu? Oni mi nekako deluju mnogo pouzadnije.

Moooolim vas pomozite, treba da budem u Estoniji za novu godinu!  :party:

Ja verujem da je najlakse da odes u neku agenciju, das im 10-20 evra i pasos i zavrsice ti sve! A ako su postali sengen zemlja ... onda mozes da umes i neki drugi sengen pa da putujes tamo!

Na vasem sajtu je detljno objasnjeno kako i gde se aplicira za vizu za Estoniju i zvuci jako komlikovano s obzirom da treba da se ide po pasos cak u Budimpestu,

inace ova ambasada nema ni sajt, na telefon se niko ne javlja, poslala sam im mejl i to mi je jedina nada da ce da mi odgovore. :102:

Zanima me da li neko zna dal se nesto promenilo od kada su postali sengen zemlja?

Da li je neko slao pasos u ambasadu u Becu? Oni mi nekako deluju mnogo pouzadnije.

Moooolim vas pomozite, treba da budem u Estoniji za novu godinu!  :party:

Jeste komplikovano ali ja sam vizu dobio na taj nacin.

Za Srbiju je zaduzena ambasada u Budimpesti i preko nje mora da se vadi viza.

Ako neces da komplikujes sebi zivot :) onda poslusaj Kikin savet pa pronadji neku agenciju koja vadi vize po Budimpesti.

Ako ti nije frka za 2007, sacekaj do nove godine kada udju u schengen, pa vadi za neku pristupacniju ako imas mogucnosti