Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav!

Molim za iskustva vezano za smeštaj na Koh Lanti, da li je neko bio i kako bukirati pristojan?

Bravoooo...upravo bih i ja nesto pitala na tu temu. Isla bih pocetkom januara, svako iskustvo je dibrio dislo.

pozdrav

• Author

ThirstyTraveler, hvala na odgovoru, molim te da mi pustiš njihovu mail adresu.

Inače, kakva su ti iskustva sa Koh Lante? Išla bih početkom februara.

Zene sorry sto vam spamujem temu, ali interesuje me da li ste iskombinovale karte (i ako jeste po kojoj ruti i koja cena ako moze info) ?

baanrimlay_lanta@hotmail.com
Ako bukirate, obavezno uzmite beach front, mala je razlika u cijeni a isplati se.

Zavisi sta te interesuje i zasto putujes tamo, ako trazis full moon party i ludila odustani od Lante odmah :smile:
Ja sam isao zbog ronjenja + da se odmorim od dugog puta i to je ispalo fantasticno.
Ostrvo je prilicno veliko, Klong Nin je negdje na sredini, nekih 20 minuta tuk-tukom od Long Beach gdje je vecina barova i restorana (100-200 THB po pravcu i svakako je jeftinije da se iznajmi motor, ko planira cesce da ide).
U blizini pomenutog hotela ima vise od nekoliko restorana koji su u sklopu nekih drugih smjestaja kao i par lokalnih pored puta koji imaju super hranu za male pare. Ima i nekoliko thai fast food standova.
Blizu je i 7-Eleven, par bankomata itd tako da u principu ne mora ni da se ide dalje od Klong Nin-a, narocito ako ste tu svega par dana.

Lanta je prije svega mirno ostrvo za odmor (i ronjenje), meni je i jedno i drugo bilo i bolje nego sto sam ocekivao :smile:

On 12/21/2016 at 12:36 PM, priganica said:

Zene sorry sto vam spamujem temu, ali interesuje me da li ste iskombinovale karte (i ako jeste po kojoj ruti i koja cena ako moze info) ?

Nisam zena ali mogu da pogledam.
Ja sam imao letove od/do BKK. 
Sa BKK aerodroma do DMK aerodroma (i nazad) vozi besplatni bus za koji samo treba da imate let sa aerodroma na koji idete.
Sa DMK leti Air Asia, ja sam letio do Krabija pa odatle kombijem (oko 2h) do Koh Lante.
Ima i drugih varijanti, meni je ovo bilo najjednostavnije.

• Author

Ja se još nisam iskombinovala za put do Koh Lante, ali mislim da će biti voz iz BKK + trajekt ( kombi).

Inače, nisam za ludovanje, trebaju mi lepe plaže, odmor, sunce, ronjenje... 

On 12/21/2016 at 2:16 PM, Vodolija 82 said:

Ja se još nisam iskombinovala za put do Koh Lante, ali mislim da će biti voz iz BKK + trajekt ( kombi).

Inače, nisam za ludovanje, trebaju mi lepe plaže, odmor, sunce, ronjenje... 

A jesi li iskombinovala karte do BKK-a i koji prevoznik/ruta/cena ? :biggrin:

• Author

Jesam, kupila sam karte BGD-DOHA-BKK ( povratna) za 380 EUR-a , Qatar Airways, oni imaju lepe ponude :-)...

ThirstyTraveler, u Baan-u su puni u momentu kada ja idem, možeš li da mi preporučiš još nešto ili misliš da bih mogla da rezervišem i tamo, na licu mesta?