Jump to content

Featured Replies

Posted

Koliko kosta iznajmljivanje pristojnog stana oko 50 kvm u Budimpesti sa rezijama?

Prevelik je to grad za tako opste pitanje. U kom kraju? Koja struktura stana ? Na koji period?

Ja sam placao 160 eur sa rezijama 40 kvm u Peterdy utca (VII kerulet blizu velikog parka) krajem 2014 i pocetkom 2015. U medjuvremenu su cene stanova skocile znacajno (barem prodajne). 

Verujem da ce ti Pedjalon dati konkretnije podatke, a mozes pogledati detaljnije i na sajtovima (npr. http://www.ingatlanbazar.hu/)

• Author

Pa to je super cena za 40 kvm sa svim rezijama :-) Koliko si ziveo dugo u BUD, kakvi su ti utisci?

Imao sam i srece, uzeo sam stan na 6 meseci, a tad je vec uveliko bila praksa da se potpisuju ugovori na godinu dana. Pogledaj i Duna House - nadje se neko ko prica engleski. Takodje ako ces ziveti kraci vremenski period u BP vidi sa airbnb hostovima, cesto su spremni da izdaju na duze, pogotovo u zimskim mesecima. 

Sto se BP tice, izuzetan grad za iskusiti, ali ako ne znas madjarski, nije za ostati u njemu. Ne znam sta tebe konkretno zanima, ali za vecinu ljudi koji nisu necim vezani za BP preporucujem da produze ka Becu i nastane se tu :smile:  

• Author

Primanja mi trenutni nisu velika, pa zato preferiram zbog cena Budimpestu ispred Beca, a koliko sam video iz mnogo kracih poseta, grad je odlican, a ako mi se dopadne, spreman sam i da ucim jezik :smile:

Edited by dds