Jump to content

Featured Replies

Posted

moze mala pomoc? trenutno nekako od sume ne vidim drvo... :smile: iz srb - bg (ili/preko najsire okoline) do tajvana - tajpej. datumi su mi fiksni: 23.2. - 1.3.2017. (trebalo bi da budem tamo 23.) predlog putanje ili avio kompanije ili...  

• Author

'deleter' beskrajno hvala!!ovo je vise nego ok!nadam se da se nece promeniti cene dok se otvore banke i uplatim novac!

moze jos jedan savet?da kupim preko ovog sajta ili sve pojedinacno preko kompanija?

ps.znam da nema iz bg :smile: prvo pregledah ko sve leti tamo i nadjoh turkish iz istanbula ali za oko 1300e.ipak je malo previse...

Ne znam kako je sada za vizu sa srpskim pasosem, Tajvan se dugo spominjao kao veoma problematicna zemlja za dobiti vizu. Zbog bliskosti srpske i kineske vlade i nepriznavanja Tajvana zbog cega i Tajvanci jako tesko dobijaju nasu vizu.

Ja sam vadila tajvansku vizu pre nedelju dana (u Singapuru, gde mi je prebivalište).

Prvo se popuni zahtev online, i na kraju tog procesa ispišu kada je termin za posetu konzulatu. Ja sam popunjavala formular 31.12.2016. termin u konzulatu mi je bio 30.1.2017.

Papiri za vizu standardni kao i za svaku drugu. Pišu detalji na zvaničnom sajtu. Ja sam tražila turističku vizu sa više ulazaka i dobila bez problema. Sledeći dan sam išla da pokupim pasoš sa vizom.