Jump to content

Featured Replies

Posted

Prosleđujem vam link ka sajtu Autoprevoza. Nećete verovati, ali najavljuju karte po ceni od 1 dinar! Svaka čast ako zaživi, nešto kao low cost prevoz po Evropi:
http://www.autoprevoz-cacak.rs/sr/novosti/tickets-for-as-low-as-1-rsd
Pohvala i za sajt, do sada je bio tiha jeza, kao uostalom i 99% ostalih prevoznika u Srbiji.

Edited by blizanci

• 2 weeks later...
  • Author

Upravo kupljene dve karte po 1 rsd (mada izađe malo skuplje*). :biggrin:
Procedura je za sada nešto složenija nego što smo navikli kod onlajn plaćanja. Ukoliko nemate opciju onlajn plaćanja sa tekućeg računa kod vaše banke,  onda se prilikom kupovine izvrši rezervacija karte. Na osnovu podataka sa mejla koji pošalju, izvrši se uplata u pošti ili banci u roku od 24 sata. Kažu da bi trebalo da obezbede i plaćanje platnim karticama preko interneta.
Koliko sam video, samo jedna karta po busu je 1 din.
* na kartu od 1 din  se doplaćuju servisni troškovi 30 dinara

Za koliko stize karta na mejl? Ako ne moze da se plati karticom, potrebno je da prodje neko vreme da se to proknjizi i da posalju kartu, pa pretpostavljam da nije moguce kupovati danas za sutra?

Edited by Rocky8

Kupio sam 2 karte, jednu za dinar drugu za 169 din. Recimo za NS daju 1 kartu za 1 din, pa nekoliko za 169, i tako po 4 mesta dok se ne dodje do pune cene od 580 dinara. Super fora, videcemo kako funkcionise. Moze da se putuje do Nisa za 1 din, jeste da se bleji u Cacku 5 sati ali za 2 dinara (62 sa usugom) me bas briga ako treba i 10 sati da cekam :biggrin:  

• Author
18 hours ago, Rocky8 said:

Za koliko stize karta na mejl? Ako ne moze da se plati karticom, potrebno je da prodje neko vreme da se to proknjizi i da posalju kartu, pa pretpostavljam da nije moguce kupovati danas za sutra?

U pravu si, ja sam slikao uplatnice i poslao im da bi ubrzali proceduru. Mada, ovaj vid kupovine i ne funkcioniše po principu danas za sutra. :spot:
Juče sam došao iz Bg-a, skuplje me izašla peronska karta BAS-a nego celo putovanje. :laugh:

Treba mi pomoc. Ukucam Beograd Skoplje kupi kartu (u desnom uglu) izadje mi " prodaja karti za ovu uslogu nije moguca". Ne znam da li sam corav ili moram da se registrujem na sajtu da bi video cene? U stvari izadje mi Beograd Preljina 1 din a Preljina Skoplje 2205? Jel to cena povrate karte za Skoplje? Preko Preljine pa za Skoplje ako sam shvatio dobro?

• Author

Nije to još optimizovano. Probaj odvojene karte Bg - Čačak, pa Čačak Skoplje. Cena od 2205 din je u jednom pravcu, izgleda da karte na promociji ne važe za van.

On 2/27/2017 at 2:12 PM, blizanci said:

Juče sam došao iz Bg-a, skuplje me izašla peronska karta BAS-a nego celo putovanje. :laugh:

Ako si blizu Zarkova, mozes tu da udjes i tako izbegnes placanje peronske.

• 2 weeks later...

Traze licnu/pasos :smile: Ja sam skoro putovala,  skepticna da je karta ispravna dok nisam usla u bus :smile: E sad,  karta garantuje mesto u busu a sediste nije numerisano,  vec sednes gde ima mesta sto je super kad nema guzve. Vozaci pogledaju kartu, nasmeju se pa malo prevrnu ocima na jedan dinar, i vrate ti je. :biggrin: Sve u svemu,  super je sto taj sistem postoji i kod nas vec jednom. :smile:

• 9 months later...

Има ли за Чачак- Београд у фебруару до 15? Ја нисам ништа нашла

19 minutes ago, Putnik032 said:

Edited by Putnik032