Jump to content

Featured Replies

Posted

Danas sam pokušao da kupim kartu od Frankfurt Hahna-a do Temišvara. Na sajtu je sve lepo išlo do momenta kupovine karte, kada sam kliknuo na "kupi", pojavila se poruka da nije moguće kupiti kartu. Ponovo sam pokušao, i sve je bilo u redu, ponovo sam popunio podatke, kliknuo na "kupi" i tada mi se prikazalo da mi je kreditna kartica jedanput odbijena a dva puta prihvažena, za isti let, i dobio sam dva SMS-a o potvrdi kupovine za isti let. Od tada pokušavam da ove u Nemačkoj dobijem kol centar, niko mi ne odgovara, na broju telefona za žalbe automat javlja da rade samo radnim danima. Što je najluđe, ne mogu kol centar da zovem sa mobilnog telefona, isključivo sa fiksnog, koji nemam pa moram da se snalazim. Pisao sam im mejl u kontakt formi, gde piše da ako se pojavi problem sa bankovnim transferom, radi brzine moram da zovem taj kol centar, koji ne odgovara na pozive. Sve bi to bilo manje-više nevažno, preoleo bih 63 evra, koliko mi je više naplaženo, nego mi je sada lokirano duplo više, 126 evra a kartu ne mogu da bukiram, jer dobijam poruku da je karta preplaćena i da zato ne mogu da izvršim buking. Danas je subota, a ja već u sredu treba da putujem. Ne znam šta da radim?

• 2 months later...

Ne znam da li je nekad bilo da nema nikakvih problema, a kupovala sam kartu preko wizz air-a najmanje 20 puta. Secam se, morala sam dva puta zvati kad je bilo nekih problema , ali ceka se dosta, i naplacuje se cekanje, izadje te jedan poziv preko 2000 dinara.

Pomoci ce to svakako, ali da su bezobrazni - itekako jesu.

Pozivni centar i za Srbiju, ja sam njih zvala kad je trebalo:

Србија

0900 232 321