Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li ima ko da je zainteresovan za putovanje u Svetu Zemlju?

Eliat ili Tel Aviv pa do Jerusalima. Ako bi se išlo na Eliat moglo bi se obići i Petra.

Kada i koliko bi danas trajalo putovanje? Ja sam o putovanju razmisljao, ali nisam nista detaljnije jos razradjivao. Ja bih prvobitno Jerusalim. Narocito sto bi to sve puno kostalo, pa ne bih bas da se previse setam po drzavi. 

• 1 month later...

Trenutno ima relativno jeftinih karti za tel aviv krajem septembra na oko 7 dana, ima li zainteresovanih ?

Jerusalim i tel aviv bih voleo da obiđem, ostalo po dogovoru :biggrin:

Bas zanimljiva destinacija :smile: A kada bi se islo i na koliko dana? Jel trebaju vize?

On 28.3.2017. at 10:47 PM, KajaM said:

Bas zanimljiva destinacija :smile: A kada bi se islo i na koliko dana? Jel trebaju vize?

Pozdrav svima. Upravo kupljena karta preko wizz-a iz Budimpešte do Tel Aviva, termin 22.-31.maj. Okvirni plan je da se akcenat stavi na Jerusalim, sa izletima do Vitlejema, Nazareta, Jerihona, uz kupanje u reci Jordan i Mrtvom moru. U povratku bi jedan dan proveo i u Tel Avivu, kako bi bez žurbe stigao na povratni let. Posetu Jordanu ovaj put bi preskočio. Inače, iz Novog Sada sam, a email je [email protected]

• Author

Karte Wizzom iz Budimpešte do Tel Aviva odlazak 23 maj povratak  1 juna dođe oko 85 evra. Jel ko zainteresovan za ove datume?

• 4 months later...

Potrebni saputnici za Svetu zemlju,polazak 17.11.2017. iz Beograda,povratak 23.11.2017.

2 nocenja u Tiverijadi,4 nocenja u Jerusalimu sa organizovanim izletima.