Jump to content

Featured Replies

Posted

Planiram ici u Maleziju,al preko Singapura pa me interesuje kolko ima km od K.Lumpora 

do Singapura,i koje ostrvo je najlepse za posetu?Unapred zahvalan na odgovorima

• Author

Da bi prosao sto jeftinije a video sto vise,isao bi na Singapur jer a.karta je 200 e manje od direktnog leta do K.L.Hotelski smestaj je od 20 -30 e(tri i cetiri zvezdice sa doruckom)a nacuo sam,mada nije provereno da su im avio karte za ostrva od nekoliko desetina evra(Penang,Langkawi).Posto je agencijski neizvodljivo ici ispod 2000 e,mislim da u licnoj reziji put u Maleziju sa nocenjem u Singapuru nece preci  1300 e sto smatram uspehom otici za te pare kad je samo cena avio karte oko 800 e za Singapur.Svaki komentar i savet za ovu po mnogima najegzoticniju zemlju sveta mi je dobrodosao.

Isreno ne mogu da se setim koliko ima tacno kilometara,ali dobri su im autoputevi tako da nije strasno.

mislim oko 300

Iz Singapura predjes u Johor i tu mozes i da uzmes rentacar sto ti i nije tako skupo i da obidjes i Malaku i sve i svasta tu po obali i okolini sve do Thailanda na severu.

Ako si na nizem budzetu,imas neki dzabe lokalni voz sing-KL i bezi brate iz Singapura koliko te noge nose :)

Pitaj slobodno ste te jos interesuje

• Author

Hvala na preporuci i informacijama-uvazicu ih.Sa rent carom bi mogao direktno ici i na ostrva,jel mi to preporucujes ako bi uzeo kola na ulazu u Maleziji?Time bi vise video,a izbegao avion i koje ostrvo je vredno posete od 7 dana?Pored Malake,sta je jos vredno videti na toj zapadnoj strani Malezije?Planiramo 2 nocenja u KL,i 7 na nekom od ostrva.Znas li cene ?Sigurnost?Sezona kisa nije u tom periodu?Hvala jos jednom i svaki info mi je dobrodosao

Ja gde god odem uzmem renta car jer se tako osecam neuporedivo slobodnije.

Maleziju nisam narocito obilazio,mada sam bio 2 puta ,ali sve nekako u vremenskoj stisci u povratcima iz Indonezije ili Singapura.

Mislim da cu ovog leta da vodim familiju da obidjemo Maleziju.

Malo su religiozno optereceni u muslimanskim delovima,ali niko ti nista nece ruzno ni reci ni uraditi sto nisi "njihov",posebno u hotelima i restoranima gde su navikli na strance.Barem ja imam takva iskustva.

• Author

hvala na informacijama,bice mi korisne za eventualni odlazak,posto smo sad uslovljeni vremenskim neprilikama u Maleziji-poplave.