Jump to content

Featured Replies

Posted

Molim za pomoc ,  

Ja ne znam da li sam tehnoloski nepismen, ali koristio sam preko 15 razlicitih avio kompanija, i kupio na desetine karata putem interneta, svaki put bez problema. Na Wizzovoj stranici , u zadnjem dijelu tj. payment section, ja uopste ne vidim nikakvu opciju da se iskoriste pare sa wizz acount-a.

U novembru kupljena karta za cijelu porodicu Tuzla-Eindhoven, medjutim otkazana u januaru zbog obaveza. Na uplaceni iznos od 900 i kusur KM, vratili su 630KM (nesto jace od 300EUR).Znaci uradjen je u januaru refund na wizz acount na kojem trenutno stoji tih 300tinjak eura.  Opet su uzeli istu cifru od 900 i nesto KM, skinuli sa kartice za istu kartu samo sada za termin u aprilu.   

Nevezano to za duplo placanje iste karte, ja sam sve pokusao eksperimentalno da vidim kako se to zapravo koristi taj wizz account? Sve moguce letove sam probao, sve sam iscitao na terms and conditions,, i sa tri razlicita Wizz Air profila probao da kupim druge karte, i svaki put na kraju mi nudi standardno opciju kreditne kartice, vaucera ili promo coda. Ni traga ni glasa o wizz accountu, i mogucnosti koristenja novaca sa istog.  

Hvala u svakom slucaju 

Otišla sam na Terms and Conditions (6.1.) i našla da ukoliko se koristi Wizz Account, može da se uradi rezervacija za max. 4 osobe (ne računajući osobu koja rezerviše). Da li je to možda tvoj slučaj? 

U krajnjem slučaju, ostaje ti mogućnost rezervacije putem call centra. Piše u dokumentu da je i tako moguće iskoristiti kredit na Wizz Account-u. 

Edited by awinaken

Sad govorim napamet, ali, mozda negde na samom pocetku procesa kupovine treba da se naznaci da se kupuje kreditom sa Wizz naloga? 

Ili je mozda ovo?

"6.6. If a reservation is made in a currency other than the WIZZ Account base currency the amount in the reservation currency will be converted to an amount in the base currency and this will be deducted from the WIZZ Account. When booking online you can only pay from your credit for flights priced in your chosen base currency. Any other flight can be booked through the Call Centre."

Edited by Dragance