Jump to content

Featured Replies

Pa i neka su. Danas sam sasvim slučajno pronašao jednu radnjicu koja prodaje baklave (i danas saznao da je vlasnik turčin na dnevniku FOXa)... Ma samo zbog tih turskih baklava vredi otići u Tursku

P.s. Ako sam malo offtopicnuo, izvinjavam se :=)

hej, neka si skrenuo sa teme - GDE je ta poslasticarnica??????

ja je trazim da je nadjem!!!!!!

hvala unapred!

Nalazi se kod Tanjuga, tamo u onoj zgradi gde je EUnet (ili je bio eunet) ona stara ofarbana u boju breskve. Al ne ka obilićevom vencu nego onom delu što ide na dole, sa strane TANJUGA

Poslasticarnica se zove "Dukat" i nalazi se u ulici Toplicin venac, ne znam tacno na kom broju. Onaj deo ulice sto ide ka dole, kako kaze praguc ;)

Mogli ste da vidite po medijima da je odluka o ukidanju viza OBOSTRANA sto je odlicno, medjutim ono sto je lose jeste da odluka mora da prodje ratifikaciju i kod nas i u Turskoj.

Nadam se da nece mnogo da se odugovlaci s tim, buduci da je samo formalnost!

:)

E, ja se bas nesto ne pouzdam u azurnost! Na kraju ispalo da je najbrze bilo sa sengen vizama! Rekli lepo 1. januara i tako i bi! Sta je sa Izraelom? Od kad su jos "ukinuli" vize?? Brazil isto, u ambasadi su rekli da oni ne znaju, mogu sutra da ih ukinu, a mogu za godinu dana, tim recima!

Ostaje da cekamo, cekamo...

E, ja se bas nesto ne pouzdam u azurnost! Na kraju ispalo da je najbrze bilo sa sengen vizama! Rekli lepo 1. januara i tako i bi! Sta je sa Izraelom? Od kad su jos "ukinuli" vize?? Brazil isto, u ambasadi su rekli da oni ne znaju, mogu sutra da ih ukinu, a mogu za godinu dana, tim recima!

Ostaje da cekamo, cekamo...

Па јел гледају ти људи по амбасадама дневник...фино кажу, укинуте визе, тачка. Новинари...

A ti nisi procitao prethodne postove! Novinari objave vest da su vize ukinute, a to je nepotpuna i netacna informacija. Stupanje na snagu sledi tek nakon ratifikacije u parlamentima dveju zemalja, a  to niko zivi ne zna kad ce da se desi, pa ni ljudi u ambasadi!

I ja sam prvo mislio da je ironican, pa da nije, pa da jeste... Uglavnom, dvosmislen je post, bez ikakvog smajlija :) I to dobro dvosmislen clap

dragance i praguc - hvala za info, odoh na baklave koliko jos sutra.....

a mislim da ljudi koji su navikli da zive u ovoj nasoj Srbiji dobro znaju da ono sto javi TV moze da bude, a ne mora da znaci....

zavisi od toga kakva seporuka treba da se posalje......

ja idem u Stambol 17. VIII, pa cu na licu mesta da proverim kakvo je stanje na terenu.....

"cok selamlar"....  ::arabia:

• 5 weeks later...

Sta bi na kraju sa ovom temom, jel treba viza ili ne?

I da li neko zna kakvo je stanje sa Bugarima za one koji imaju stari pasos,jel i dalje traze da imas Tursku da bi dobio njihov tranzit?

Ako neko zna nesto povodom ovoga,treba mi hitan odgovor?

Hvala

Na drugom forumu vezanom za putovanja procitah da je pre 2 nedelje devojka sa starim pasoshem platila 10Evra tursku vizu.

Dobro, to mislim da je ok skroz,tako je isto bilo i pre 19. decembra.

Kakvo je stanje sa Bugarima,to mi je veci problem.jer treba grupa da ide pa da znamo na vreme sta da se radi?

viza za turku je i dalje potrebna i za stari i za novi pasos.sto se bugara tice izlaze u susret da daju tranzitnu i ako nemas tursku.barem meni jesu svojevremeno.