Jump to content

Featured Replies

Posted

Bit će Putničke škole i ovog ljeta! Bit će je! Ove godine, ljeto ćemo provesti na Baltiku i uživati u proljetnim temperaturama. Pridružite nam se u Liepaji i istražite još uvijek neistraženi Baltik. Liepaja je poznata kao grad vjetra, pješčane plaže se nalaze u blizini, a sam grad Liepaja nudi dva glazbena festivala, Summer Sound i Fontaine Rock Festival. Cijeli Baltik je dom mnogim festivalima, radionicama i raznim događajima, a listu onih koje ne smijete preskočiti objavit ćemo kad nam doušnici iz Liepaje pošalju dojavu. [Pssst, evo što su rekli: Festival Kometa, nekomercijalan world music festival; Festival Positivus, komercijalan glazbeni festival s velikim imenima; Sansusī, komorna glazba, moderne instalacije, kino i cirkus! Nekad u 8. mjesecu bi trebao biti događaj The Sounds of Lake, a radi se o tome u potpunom mraku ljudi idu na jezero i nemotoriziranim brodovima prate zvuk akustičnog benda.] Putnička škola će biti otvorena za putnike od 15.7. do 15.8. i osim prenoćišta i...

Pročitajte Putnička škola 2017: Liepaja, Latvija/Letonija

• 1 month later...

1. Busom: http://www.polskibus.com/en/index.htm
Budimpešta - Varšava - Riga, za 40-50 eura u jednom smjeru

2. Avionom: www.ryanair.com
Igraju vam letovi i za Rigu i za Kaunas, a možete letjeti:
- iz Rijeke, Zadra i Pula, iz Niša, iz Podgorice, iz Budimpešte
- preko Berlina, Dublina, Brisela ili Kopenhagena
- za Rigu ili Kaunas

Poigrajte se sa cijenama i datumima pa organizirajte ostanak i u nekim drugim gradovima kad već letite preko njih :)

3. Autostopom, biciklom... Budite kreativni :D

(kopirano sa naše FB strane)

• 1 month later...

Ko je domaćin putničke škole i ko vodi radionice? Nikako da nađem to na ovom sajtu. 

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Valjda je ok mesto za pitanje. Jel možete ukratko da mi kažete kako su ljudi koji su dolazili u putničku školu putovali od Poljske dalje kroz baltičke države. Da li je bus i dalje najisplativiji? Direktnih konekcija vozom između glavnih gradova i dalje nema? I kako radi stop? :smile: Hvala unapred na odgovoru

• 1 year later...

Zdravo svima! Šta se dešava sa Putničkom školom? Hoće li je biti? Znam da je prošle godine nije bilo, a sad se sve nadam da ove godine hoće ;)

Hvala!