Jump to content

Featured Replies

Posted

Neko ko je za planiranje proputovanja SAD obala? NewYork/Philadelphia/was hington/miami/west palm beach/los angeles/san francisco/las vegas... okvirno 3 nedelje proputovanje po ovim gradovima.. termin dogovor... da se planira na vreme [email protected]

druga opcija je proputovanje V.Britanija /Lonon/Bristol/Leeds/Manchester/Edinburg/Glasgow i Irska (Dubin, potencijalno Belfast).. dogovor termin i vreme boravka..  [email protected]

• 1 month later...

meni ovo zvuci super, trazim drustvo za USA u septembru, NY mi je primarna destinacija, ali bih najvise volela kada bih mogla da posetim sve nabrojano :smile:

Edited by Jelena :)

• 1 month later...

Cao. Imeni to zvuci super. Ja isto hocu u USA. Pogotovo SF, Sijetl, San Diego. Htedoh u oktorbu ove godine, ali trazim drustvo za to. Ako vi niste zainetersovani (mozda je sad I kasno?), onda ostavljam za sledecu godinu..pa mozda se mozemo onda iskombinovati

• 1 year later...

Cao 

Jel ste vec bili u u.s.? Jel neko ima u planu ove godine??pa da se iskombinujemo

Pozz

Mene zanima slicna tura tipa  NY, Miami, San Francisco, Chicago, NY u septembru-oktobru :) 

Okvirno 25-30 dana.