Jump to content

Featured Replies

Posted

Ima li neko iskustva sa ovom vizom? ja sam je dobijao dva puta u Kosta Rici i konkretno mi je trebala samo za Nikaragvu ali nikako nisam mogao da dobijem multi da vazi na vise od 30dana. I ako sam uvek u zahtevu stavljao 60dana multi uvek su mi davali na 30 dana i to jedan ulaz. Ova viza vazi ne samo za Nikaragvu nego i za El Salvador,Honduras,Gvatemalu...

Takodje dosta ljudi prica i pise da je moguce dobiti vizu za Nikaragvu na ulazu u zemlju...jel neko ikad dobio tu vizu na ulazu? Na granici niko nista nije znao da mi kaze o tome...

I jos jedna stvar vrlo interesantna je da ako imate neku shengen vizu takodje mozete da udjete u Nikaragvu. Ali mi smo u sengenu i nama viza za EU ne treba tako da je ovo totalno kontadiktorno. Da vadim vizu za neku EU zemlju da bi pokazao nekom na granici u NIkaragvi?

Citao sam i da clanicama sengena ne treba viza za Nikaragvu...a nama ipak treba?

Pozdrav

Djordje

@djordje Sa USA vizom mozes da putujes bez vize i ako posedujes neku radnu/studentsku vizu ili boravak eu zemlje, takodje mozes bez vize u te 4 zemlje.

On 4/16/2017 at 8:31 PM, mveruovic said:
Mi nismo u sengenu vec smo na beloj listi.

Edited by Duya

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
@travelino jesi li usao sa USA vizom u Nikaragvu? Ja imam USA vizu (turkisticku na 10 godina) pa cisto da proverim da se ne cimam previse za vizu za Nikaragvu

Moze sa turistickom USA vizom.