Jump to content

Featured Replies

Posted

Kao što naslov kaže, ovo je tema za sve koji traže saputnike za letovanje u Grčkoj, tradicionalno najpopularnijoj destinaciji, u 2017. Napišite ponešto o sebi, šta (ne) volite, kakve saputnike tražite, kad i gde biste okvirno išli. Dogovori mogu na temi ili preko privatne prepiske. Spominjanje agencija je u redu, linkovanje (osim ako je neophodno) i reklamiranje nije. 

Želimo vam lep provod i dobro društvo!

Druga polovina juna grčka neko od ostrva...aktivan odmor...tu podrazumevam istraživanje ostrva .... noćni život mi nije primaran. Neko?

Zdravo

Zovem se Irena. Živim u Zemunu. Radim na VMA. Tražim drustvo za letovanje na Pargi u periodu od 8-18.jula. Išlo bi se preko agencije Robinson. 

Hotel Angela se nalazi na samoj plaži Piso Krioneri. Cena je 489e + prevoz.

[email protected]

Pozdrav

On 21.3.2017. at 11:48 PM, Ljiljana54 said:

U periodu od 6. do 19. avgusta tražim društvo ženske osobe za odmor na Halkidikiju ili crnogorsko primorje. 

Pozdrav,

ja sam Vladimir iz Nisa...

Trazim drustvo (zensko ili musko) za letovanje u Pargi, ili ostrvo Evia (mesto Pefki) u predsezoni - prva polovina juna ... Postoje jeftini paket aranzmani, pa ukoliko je neko zainteresovan, javite se...:)

Da li ima neko avanturistickog duha za road trip Grcka? Krf/Parga/Lefkada/Rodos/Krit/Plimpisjak regija.... deo bi kolima, deo avionima..sve stvar dogovora.. podela troskova.. bitno da ste mladalackog duha i da shvatite da je ovo proputovanje, a ne odmor na jednoj lokaciji :smile: za ostalo dogovor! [email protected]

jel ima zainteresovanih za road trip po Grckoj 10-ak dana izmedju 3. i 18. juna? obilazili bi se gradovi, prirodne lepote, istorijska nalazista, plan puta nije tacno odredjen jer je to stvar dogovora. jedino se ne bi islo na ostrva jer 10 dana nije dosta za to. moze nas ici onoliko koliko stane u kola. to je uglavnom to :smile: moj mejl je [email protected]

• 2 weeks later...

Zdravo svima! :smile:

Da li ima neko zainteresovan za put na Rodos krajem juna-10dana?

Pozdrav

MirkaM

Pozdrav svima.Ja sam Bojan iz Bgd.1979 god.Planiram na letovanje u Grčku krajem jula ili početkom avgusta svojim kolima.Najverovatnija destinacija Lefkada,Kefalonija na Jonskom ili Tasos i Sitonija na Egejskom moru.Ako ima neko ko je zainteresovan za zajedničko letovanje bez nekih posebnih obaveza nek me kontaktira.Za sve detalje se možemo dogovoriti uz neko piće negde u gradu :smile:

Pozdrav svima,

Putovao bi na Tasos ili Pefkohori/Kalithea,termin jul ili avgust(tačan termin bi već nekako dogovorili),da li mozda ima zainteresovanih?Inače imam 29g.iz Bg,a takođe volim i da obilazim mesta,naročito ukoliko se ide na ostrvo kao što je Tasos.Muško-ženska osoba,nebitno,volim druženje,tako da se možete javiti :smile:

Edited by ivek

Ciao, ako si mislio na moj post, a u vezi Rodosa, tura je agencijska - Argus. Termin od 28.08.-08.07., hotel International. Bila sam prošle god.tamo i zaista je divno.

Pozdrav

Mirka

Edited by MirkaM
ispaviti greske

Kefalonija, grad Scala, vila Bianca. Od 3.06 do 13/06. Bio sam vec tamo, savrseno mesto za odmor. Matori koji je vlasnik hotela ima svoj vinograd sa najboljim  vinima koja sam ikad probao. Drzao je restorane u New Yorku I ima gomilu prica. Skala je mesto gde se desava roman "Mandolina Kapetana Korelja",Samo ODMOR! Engleski penzioneri su vecinski gosti, do mesta za lud provod se putuje kolima sto meni ne pada na pamet. Dakle, mir I tisina. Cifra je 8.000 din + 140e.  Ako ima neko...hitno je! Ja ne mogu vise da sedim u kancelariji u Beogradu.

Cao 

trazim saputnicu za letovanje ,  Grcka , kraj maja  , opusten odmor , kupanje , setnja ,razgledanje  . iz Bg sam .

pozdrav Gaga

Pozdrav, 

Trazim saputnika za letovanje u Grckoj od 21.7. Razmisljao sam o Eviji (10 nocenja sa prevozom, smestaj oko 210 evra). Fleksibilan i za druge lokacije sa slicnom cenom. Plaza, more, sunce uglavnom, fakultativa moze ali ne mora.  Stvar dogovora. Novi Sad :pivoooo:

Pozdrav ,

Trazim saputnicu za ljetovanje u Grckoj,2017, period od 25 jula pa 7 ili 10 dana.. 

Flexibilan sam, samo dobar odmor i uzivanje na obalama mora :smile:

Zivim i radim u inostranstvu .

Pozdrav svima... Planiram letovanje početkom jula, fleksibilan sam oko tačnog datuma i mesta. Razmišljao sam o Tasosu, Pargi, Lefkadi... Ako ima zainteresovanih javite mi se preko pvt poruka.

Edited by AleksaBgd

Guest
This topic is now closed to further replies.