May 22, 20177 yr Jel ima zainteresovanih za kraj juna i/ili pocetak jula za letovanje u Grckoj? Trazim saputnicu za letovanje u prvoj polovini jula za Neos Marmaras mada se mozemo dogovoriti oko mesta.
May 25, 20177 yr On 15.5.2017. at 7:51 AM, MirkaM said: On 15.5.2017. at 7:51 AM, MirkaM said: Edited May 25, 20177 yr by MirkaM
May 25, 20177 yr Cao, jesi vec nasao ekipu za more? Ja sam zainteresovan za Tasos od 20 jula sam na godisnjem. Imam 30 god iz Novog Sada.
May 27, 20177 yr Pozdrav svima, Ja sam Ljuba, imam 31-u godinu i iz Beograda sam. Trazim saputnika/saputnike za letovanje u Grckoj. Detalji: Destinacija: grcka ostrva (Lefkada, Tasos, Zakintos, Krf,...) Termin: pocetak septembra Budzet: 250€ sa prevozom (nije striktno fiksno) Tip smestaja: apartmanski Ako se i vasi planovi za letovanje ove godine poklapaju sa ova moja cetiri uslova, onda mozemo da nastavimo dalje Dakle, mogao bih da putujem sa jednom ili vise osoba. Nebitno musko ili zensko, do nekih 10 godina razlike. Da se razumemo, ne trazim nekog koga cu da muvam na moru, samo smatram da ako je razlika u godinama veca, drugacija su nam interesovanja, planovi, price itd pa samim tim ne bih voleo da vama ili meni bude neprijatno zbog toga. Inace, privatno se druzim i sa mladjim i starijim ljudima od sebe, mogu da se prilagodim razlicitim tipovima licnosti, tako da verujem da cemo imati dobru komunikaciju Sto se samog boravka tamo tice, jedino sto ne bih voleo je da se zakucamo u apartman i tu obitavamo, jer to mogu i ovde. Naravno, kad vec dodjemo u to mesto koje odaberemo, ne bi bilo lose da jedan dan obidjemo grad, istrazimo, vidimo sta nudi itd. Obilazak plaza, izlasci, setnje se podrazumevaju. Mozemo da odemo i na neke zanimljive izlete ili obilaske. Uvek je dobrodosla bilo koja vasa ideja, inicijativa ili predlog kako bismo sto kvalitetnije iskoristili vreme. Znaci, samo da ne budemo staticni, ali s obzirom da vecina ljudi odlazi na more sa nekom pozitivnom energijom, verujem da nam nece biti monotono i dosadno Ako se nalazite u ovoj prici i hteli bi da putujemo zajedno, posaljite mi poruku pa cemo se za dalje dogovoriti. Bilo bi pozeljno da se vidimo uzivo i dogovorimo oko nalazenja aranzmana i ostalih detalja. Molim vas, javite mi se samo ako ste ozbiljni i odlucni, jer ne bih voleo da se dogodi neko ispaljivanje u minut do 12 i da mi propadne odmor. Radim u jednoj privatnoj nemackoj firmi, mogu da iskoristim 10 radnih dana odmora pocetkom septembra (drugi odmor nemam), novac sam vec odvojio u te svrhe, tako da mozete biti sigurni da cu ja sa moje strane ispostovati dogovor 101%. Eto, to bi bilo to. Valjda nisam nista bitno izostavio da pomenem, a ako imate nekih dodatnih pitanja, slobodno pisite
May 28, 20177 yr Pozdrav svima. Planiram da idem u Grčku preko Argusa, krajem juna, pa tražim saputnika koji bi išao sa mnom iz Beograda. Lokacija manje-više nevažna, Parga, Evia, Pefkohori.. šta bude zapalo jeftino. Student sam pa ne stojim najbolje s novcem, zato gledam da nađem nešto jeftino. Imam 22 godine i poželjno bi bilo da se javi neko od 20 do 27-8 godina. Nije bitan pol, važna je tolerancija i druženje. Takođe, ne planiram ludovanje, već istraživanje mesta, upoznavanje kulture i odmor. Javite se!
May 28, 20177 yr Ćao svima! Ja sam Milan, imam 35 god., iz Beograda sam i očajnički želim da ovo leto odem u Grčku na more! Iako sam u suficitu sa željom i voljom, u deficitu sam sa saputnicima. Ono što mi je bitno je da aranžman ne bude pre 22.07, da bude u cenovnom rangu do 300 eur. i da more bude plavo kao u mojim mislima. Za sve ostalo možemo da se dogovorimo. Do jula ima još dosta vremena, pa ako neko želi sa mnom da deli sobu, plažu i dobro raspoloženje, neka se javi da vidimo da li nam se vizije letovanja poklapaju. PozZz!
May 28, 20177 yr Zdravo. :) Dopada mi se tvoja ideja o letovanju, ja sam razmišljala o Pargi, ali naravno, mogle bismo se dogovoriti oko svega svakako, takođe bismo mogle i da pratimo last minute ponude na Argusu pa da i u skladu sa tim planiramo, kako god se dogovorimo. Imam 26 godina. Da li bi mogla da mi pošalješ mejl na [email protected], pa da se dogovaramo za dalje? Pozdrav!
May 28, 20177 yr Mozda je netko zaintresiran za tjedan dana Grcke do kraja 6. mjeseca, nebitno u vlastitom aranzmanu ili preko agencije. Putovao sam na puno destinacija..ali Grcka mi je neostvarena zelja. Inace sam iz Hr, ali trenutno zivim u Nisu. 35. godina [email protected]
May 29, 20177 yr Pozdrav svima! Kao i većina vas ni ja ne uspevam da se uskladim sa prijateljima oko letovanja zbog termina godišnjeg i raznih drugih razloga. Zato tražim saputnika za letovanje u Grčkoj. Termin: avgust ( do 20og) ; budžet oko 300 eura. Zamišljam letovanje kao kvalitetno provedeno vreme ne samo na plaži nego i na raznim drugim mestima. Volim izlaske, druženje i uživanje u svemu onome što samo more i leto mogu da pruže. Naravno, sve je stvar dogovora, pa ako se uklapamo u terminima i afinitetima javite se za detaljnije informacije... Pozz
May 30, 20177 yr postovani u realnom zivotu je tesko upoznati kvalitetne ljude a u fiktivnom preko tastature pogotovo spontanim, pozitivnim i na oko dopadljivim ljudima ne bi trebao da bude problem da upoznaju sebi slicne na licu mesta tj.tamo gde su se vec i zaputili iz tog razloga bez prevelike zelje da pronalazim ono sto se danas inace tesko u zivotu pronalazi zakupicu ceo apartman za sebe na jednoj od lepsih destinacija u grckoj sa polaskom u periodu izmedju 10-20 juna zanima me informacija gde idu u predsezoni kad je grcka u pitanju ljudi u dobi izmedju 25-35 godina iz prostog razloga sto je to neka zivotna dob gde bi ljudi po prirodi stvari trebalo da budu najpozitivniji kad je odnos prema zivotu u pitanju a retko ko bas puca od prevelike zelje da zavrsi sa penzionerima i decom mladjom od 10 god na letovanju unapred zahvalan na odgovoru
June 3, 20177 yr Ima li zainteresovanih za Kavos posle 20 jula? Moze i Zakintos Edited June 3, 20177 yr by KettyBg
June 4, 20177 yr Postovani, da li bi neko hteo na letovanje od 16. do 31. avgusta, Grcka, Crna Gora? Milica
June 7, 20177 yr Evo mene opet. I opet "u minut do 12" Pregledala sam sve, po običaju nema mnogo (ili uopšte) interesovanja za predsezonu-početak sezone. Za početak juna sam zakasnila, ali vidim povoljne varijante (prevoz bus i smeštaj za 10 noćenja) za drugu polovinu juna, pogotovo za Eviu (gde još uvek nisam bila). Dakle, ako ima zainteresovanih za neku jeftinu varijantu, ne mora biti Evia, datum nije striktno fiksiran, ali bih se morala vratiti do 6-7. 07. I opet napomena: tražim pristojno društvo za, pre svega, podelu troškova bez ikakve obavez da se na odmoru družimo i nešto posebno prilagođavamo. Naravno sve iznad toga je čist bonus, a ja jesam dosta prilagodljiva i ni malo zahtevna po bilo kom pitanju. I imam lepa iskustva sa dosadašnjim društvom pronađenim na forumu
June 9, 20177 yr Cao, Imam 33 godine, iz Vojvodine sam. Trazim saputnicu za letovanje u Parga, Lefkada, ili nesto slicno... A moze i nesto sasvim trece, ako se nadje, budzet oko 200 evra. Bitno mi je samo da se vratim do 12.-13. jula... Edited June 9, 20177 yr by Jeja123
June 9, 20177 yr Postovanje svima na sajtu, imam odmor od 24.06.2017 pa sam zeleo da odem do grcke, jes da bi mi to bilo prvi put posle sto 34 godine inace sam 1979 godiste. hteo sam da idem do paralije, al sobzirom da je skupo ici sam stoga bi zeleo da upoznam osobu koja je spremna da podelimo dvokrevetnu sobu. planirao sam deset nocenja da idem.
June 9, 20177 yr Postovanje Mirka, ja imam odmor od 24.06 kako si planirala da ides i kog datuma si planirala? Ja inace , volim da se setam i da razgledam i nisam nesto bas za nocne ludarije po disko klubovima.... Inace ima 38 godina.
June 10, 20177 yr Cao Milice, ja sam zainteresovan za Zakintos, da li imas informaciju kad bi se tacno islo? Pitam zbog godisnjeg odmora! Daj mail, face...da se dogovorimo. Cao Ketty, za Zakintos ima uvek zainteresovanih...mail?
June 11, 20177 yr Cao,ja sam Milica iz Beograda,imam 26 godina,volela bih da nadjem zensko drustvo za letovanje krajem juna ili pocetkom jula,dogovorile bismo se oko destinacije,pozeljno je da je dobar nocni zivot
June 11, 20177 yr Pozdrav svima :). Volela bih da idem na Krit, da istrazujem ostrvo, da se odmaram, da obilazim mala mesta. Moze i neko drugo ostrvo, ako neko ima neki predlog. Zelela bih da ostanem bar 2 nedelje, volim da istrazujem, fleksibilna sam oko dogovaranja, bitno je samo da bude pozitivno i raspolozeno drustvo. Volela bih kombinaciju svega po malo, da obilazim mala mesta, ali da ima i gde da se izadje :). Edited June 11, 20177 yr by milica87
June 12, 20177 yr Trazim zensku osobu stariju od 45 godina, koja bi isla na more u Grcku, NeiPori (nije obavezno), krajem juna, pocetkom jula, a nema drustvo, kao ni ja. Pa da se udruzimo.. ☺
June 12, 20177 yr I ja sam zainteresovana za Zakintos, Kavos i sl. Neka se jave mlade osobe koje vole noćni provod kao i da istražuju nova mesta, a ne samo da leže na plaži po ceo dan.
June 13, 20177 yr Zdravo, Mary59. Ja sam zainteresovana da idem u Grcku (imam 45 godina), ali mogu tek kraj Jula/pocetak Avgusta. Gledala sam Krf, hotel Potamaki Beach (Argus). Takodje sam zainteresovana i za Pargu (avion). Ako mozes da se uklopis sa mojim terminima, super.
June 13, 20177 yr Trazim saputnicu za letovanje sa polaskom kraj jula/pocetak avgusta, avionom; favoriti su Krf (hotel Potamaki Beach, Argus tours) ili Parga ili Sicilija (Djardini Naxos ili Cefalu) a naravno, mozemo se dogovoriti oko mesta (Grcka ili Italija). Imam 45g., ozbiljna sam osoba, veoma aktivna, volim izlaske i da obidjem regiju u kojoj letujemo. Ako ima zainteresovanih, javite mi se u privatan Inbox.