July 9, 20177 yr Caos. Da pitam jos jedared, dal ima nekog za Grcku (Lefkada, Zakintos ili neka druga destinacija), sad od 17. jula na nekih desetak dana, za neki miran i opusten odmor i blejanje? 31. godina, BG, preferiram vise musko drustvo. Za sve je moguc dogovor, osim pomeranje termina za avgust ili septembar!
July 9, 20177 yr pa ne znam tacno, treba da se vidi po agencijama sta nude i sta odgovara Edited July 9, 20177 yr by pokermanijak
July 10, 20177 yr Ja sam za...Imam 27 godina i odgovarao bi mi takav vid odmora...Samo da pitam da li bi odgovarao mozda Septembar?
July 10, 20177 yr Pozdrav, trazim saputnicu jednu ili dve samo da su nasmejane:) za letovanje u Grčkoj, destinacija kako se dogovorimo:) Polazimo u periodu od 15.07.-18.07. Idemo mojim kolima. Opustena varijanta:) Marko 34god. Bg
July 13, 20177 yr Jel ima neko za bilo koji period u Avgustu,Septembru ali da ne bude krace od 12-15 dana,bilo koje mesto na Kasandri posto idem kolima a sve je tu blizu.Polazak iz Beograda ili bilo kog grada na putu Beograd-Kasandra Smestaj moze preko agencije a moze i na licu mesta preko Bookinga,dogovorili bi se. Edited July 13, 20177 yr by MarkoBG
July 13, 20177 yr Pozdrav,ja sam iz Apatina imam 27 godina ali bih krenuo na nekakvo putovanje u Grcku samo da je Septembar u pitanju...
July 13, 20177 yr Pozdrav,u Avgustu je puno pa ima gde i da se izadje,uglavnom svi dolaze u Kalitheu uvece a u Septembru je tamo skoro prazno kao i u Maju (bio sam vec ove godine par dana) tako da bi imali penzionerski odmor sto je opet bolje nego ne ici nigde Ako se ne iskombinujem za Avgust moze i taj Septembar...
July 14, 20177 yr Cao svima.. ja sam Aca 23 godine iz Novog Sada. Ove godine sva ekipa ostaje kuci ili su odlucili na drugu stranu a ja trazim neku ekipu tj 2 ljudi koji bi se uklopili u trokrevetnu sobu za last minute.. mesto je dogovor, polazak bi mi odgovarao 22, 23 jul. Vidim da agencije nude od 23 jula mnogo aranzmana.. uglavnom sam zainteresovan za provod i izlaske. Nemojte mi se javljati ovde na poruke, ko je zainteresovan neka me cimne na 0637660436.
July 15, 20177 yr Ja sam mozda za,isao bi krajem Avg ili poc Sept.Sto se tice mesta ako se gleda priroda isao bi na Sitoniju,a sto se tice provoda Kavos(bio vec) ili Zakintos.Ko hoce nek me doda na fejs pa da budemo u kontaktu https://www.facebook.com/Nikola.DZ.Jovanovic
July 15, 20177 yr Imam 34 godine. Na odmoru sam od pocetka avgusta. Najvise sam zainteresovana za Krit, Rodos, Lefkadu ili Pargu. Najverovatnije cu ici sa jos jednom drugaricom. Ukoliko neko ili vise njih zeli da se zajedno organizujemo neka se javi. Pozz
July 16, 20177 yr Kojota i moja malenkost smo napravili grupicu koja planira da se otisne put Grcke (zasad targetiran Halkidiki) krajem avgusta ili pocetkom septembra na jedno mirno i kvalitetno letovanje. Ko zeli da podeli mir dobro je dosao Javite se u PM i ne bilo vam naredjeno, ali bilo bi lepo da kod upoznavanja podelite svoj fejs profil (jer lajkovi su ti koji spajaju ljude)
July 16, 20177 yr Ja bih u oktobru isao na more u Grcku. Bilo koja destinacija samo da je ostrvo i da je sto juznije jer je more tada jos uvek toplo i moguce je kupanje a cene padaju. U slucaju da Grcka iz nekog razloga propadne kao opcija moguc je Ohrid,Makedonija. Kako se dogovorimo. Druzeljubiv sam i simpa momak pa se javite ako je neko zainteresovan. Dakle,oktobar. Grcka ili Makedonija,destinacija jos neodredjena. Vise volim musko drustvo od devojaka. Ali ni one nisu iskljucene
July 17, 20177 yr Zdravo svim zenama,devojkama!!! Ispali su mi,neplanirano neki slobodni dani od 22.07 do 06.08 pa bih na more u tom periodu...Ako ima zainteresovana neka ili vise Vas zenica mozemo se dogovoriti.Prijavila sam se ovde jer nemam sa kim na more a nemam ni novac da sama platim dvokrevetnu sobu! Meni je potreban klasican odmor...takoreci meni treba cimerka ili cimerke.Volela bih da to bude Grcka i sto jeftiniji smestaj!
July 17, 20177 yr Pozdrav, zovem se Dejan, trazim nekog ko bi isao samnom na Lefkadu u Nydri,vec sam bio tamo u junu i sad ponovo idem, ali bih sa nekim ...Povoljno je, polazak je 12.09.2017, 10 nocenja Svi zainteresovani mogu da se jave na [email protected] Edited July 17, 20177 yr by MinasTirithBG
July 19, 20177 yr Cao drugari, Da li ima zainteresovanih za Tasos druga polovina avgusta, na godisnjem sam od 18.08, otvorena sam i za druge predloge, prednost imaju zenske osobe. Pisite mi u pp. Pozdrav, Daria Edited July 19, 20177 yr by Daria
July 19, 20177 yr Meni bi odgovaralo da idem sredinom ili krajem avgusta, svejedno mi je gde. Imam 58 godina, nepusac sam, engleski razumem ali slabo govorim. Zanimaju me i pasivni i aktivni odmor. Zdravo Marko, koliko godine imate?
July 19, 20177 yr Ako je neko zainteresovan za Grčku (Krit, Rodos,Tasos,Halkidiki) za sredinu avgusta neka mi se javi da se dogovorimo I hvatamo last minute....
July 20, 20177 yr Bas mi se ide na more ali ne mogu da nadjem drustvo ... Da li je neko zainteresovan za Zakintos? Nisam siguran za destinaciju a odgovaralo bi mi krajem jula, pocetak avgusta 10 dana... Moglo bi do 3 ljudi pa bi mogli da idemo kolima... Inace sam iz Beograda i 82 godiste. Edited July 20, 20177 yr by vlada_82
July 23, 20177 yr Pozdrav.... kako bi putovali?tip smestaja? Pozdrav Zoran On 21.3.2017 at 11:48 PM, Ljiljana54 said: Prva polovina septembra, tražim društvo za odmor na Halkidikiju Pozdrav Ljiljana kako bi putovali i kako bi se smestili? Ja bih u to vreme isao na odmor,tako da mozemo da pricamo o toj temi
July 24, 20177 yr Neko zainteresovan za Grcku, polazak bi bio 31.07., na nekih 7 dana? Nemam odredjenu destinaciju, tj koje mesto, placalo bi se administrativnom zabranom preko mene, autobusom, ili ako neko ima auto, jos bolje! Za ostale info, javite mi se ovde u inbox ili mejl [email protected]! Pozz
July 24, 20177 yr Isao bih na letovanje sredinom avgusta. Destinaciju mozemo zajedno izabrati. Mozemo mojim automobilom ili kako god. Moze klasican odmor a ne bezim ni od nocnih izlazaka. Ako ima zainteresovanih devojaka pre svega. Neko drustvo za temin od 12.08. Na odmoru sam dve nedelje. Destinacija manje bitna bitno da se ode na odmor i uziva. Moze mojim automobilom ili kako se dogovorimo 5 minutes ago, Marko85 said: Neko drustvo za temin od 12.08. Na odmoru sam dve nedelje. Destinacija manje bitna bitno da se ode na odmor i uziva. Moze mojim automobilom ili kako se dogovorimo
July 24, 20177 yr Odgovara mi termin. Ne znam stq imqs u planu Svidjaju mi se destinacije u kom terminu bi isla