July 25, 20177 yr 42 minutes ago, boky85 said: Jel ponuda jos uvek vazi? Ako da, pusti mi poruku u inbox! pozz Planiram polazak za grcku sada od ponedeljka 31.07. ako uspem(o) da nadjem nesto preko agencije, last minut ponudu, autobusom, nekih 7 dana, a placanje bi bilo administrativnom zabranom na rate. Bar bih ja tako platio. Za sve zainteresovane, pisite mi u inbox oko dogovora! poz
July 29, 20177 yr Gaxice javi se na [email protected] ukoliko si/ste za putovanje mojim autom. Iz NS-a ,32god.,programer,od 10. avgusta Pisi na [email protected] ukoliko moze musko drustvo ,putovali bi mojim kllima, period od 10.8. Meni ovo odgovara, pisi na [email protected]
July 29, 20177 yr On 25.7.2017. at 9:26 AM, boky85 said: Jel ponuda jos uvek vazi? Ako da, pusti mi poruku u inbox! pozz Ja sam zainteresovan ukoliko si za putovanje mojim autom. Molim te pisi na [email protected] On 25.7.2017. at 9:26 AM, boky85 said: Hello Mim, molim te pisi na [email protected], ja sam fleksibilan za bilo kad u Avgustu, putovali bi mojim autom, destinacija bilo gde uz predlog obilaska Ohrida On 25.7.2017. at 9:26 AM, boky85 said: molim te pisi na [email protected], ja sam fleksibilan za bilo kad u Avgustu, putovali bi mojim autom, destinacija bilo gde uz predlog obilaska Ohrida
July 29, 20177 yr On 19.7.2017. at 10:06 AM, Evaevica said: Meni bi odgovaralo da idem sredinom ili krajem avgusta, svejedno mi je gde. Imam 58 godina, nepusac sam, engleski razumem ali slabo govorim. Zanimaju me i pasivni i aktivni odmor. Zdravo Marko, koliko godine imate? Evaevica, ako niste organizovali letovanje javite se u priv.inbox. Ja imam 45g i 2ga polovina avgusta mi je slobodna. On 25.7.2017. at 10:10 AM, boky85 said: Planiram polazak za grcku sada od ponedeljka 31.07. ako uspem(o) da nadjem nesto preko agencije, last minut ponudu, autobusom, nekih 7 dana, a placanje bi bilo administrativnom zabranom na rate. Bar bih ja tako platio. Za sve zainteresovane, pisite mi u inbox oko dogovora! poz Evaevice ako niste organizovali letovanje molim javite se u privatan inbox radi dogovira jer 2ga polovina avgusta meni odgovara.
August 2, 20177 yr Pozdrav svima, Ja sam Ljuba, imam 31-u godinu i iz Beograda sam. Trazim saputnika/saputnike za letovanje u Grckoj. Detalji: Destinacija: grcka ostrva (Lefkada, Tasos, Zakintos, Krf,...) Termin: pocetak septembra Budzet: 250€ sa prevozom (nije striktno fiksno) Tip smestaja: apartmanski Ako se i vasi planovi za letovanje ove godine poklapaju sa ova moja cetiri uslova, onda mozemo da nastavimo dalje [emoji2] Dakle, mogao bih da putujem sa jednom ili vise osoba. Nebitno musko ili zensko, do nekih 10 godina razlike. Da se razumemo, ne trazim nekog koga cu da muvam na moru, samo smatram da ako je razlika u godinama veca, drugacija su nam interesovanja, planovi, price itd pa samim tim ne bih voleo da vama ili meni bude neprijatno zbog toga. Inace, privatno se druzim i sa mladjim i starijim ljudima od sebe, mogu da se prilagodim razlicitim tipovima licnosti, tako da verujem da cemo imati dobru komunikaciju [emoji2] Sto se samog boravka tamo tice, jedino sto ne bih voleo je da se zakucamo u apartman i tu obitavamo, jer to mogu i ovde. Naravno, kad vec dodjemo u to mesto koje odaberemo, ne bi bilo lose da jedan dan obidjemo grad, istrazimo, vidimo sta nudi itd. Obilazak plaza, izlasci, setnje se podrazumevaju. Mozemo da odemo i na neke zanimljive izlete ili obilaske. Uvek je dobrodosla bilo koja vasa ideja, inicijativa ili predlog kako bismo sto kvalitetnije iskoristili vreme. Znaci, samo da ne budemo staticni, ali s obzirom da vecina ljudi odlazi na more sa nekom pozitivnom energijom, verujem da nam nece biti monotono i dosadno [emoji2] Ako se nalazite u ovoj prici i hteli bi da putujemo zajedno, posaljite mi poruku pa cemo se za dalje dogovoriti. Bilo bi pozeljno da se vidimo uzivo i dogovorimo oko nalazenja aranzmana i ostalih detalja. Molim vas, javite mi se samo ako ste ozbiljni i odlucni, jer ne bih voleo da se dogodi neko ispaljivanje u minut do 12 i da mi propadne odmor. Radim u jednoj privatnoj nemackoj firmi, mogu da iskoristim 10 radnih dana odmora pocetkom septembra (drugi odmor nemam), novac sam vec odvojio u te svrhe, tako da mozete biti sigurni da cu ja sa moje strane ispostovati dogovor 101%. Eto, to bi bilo to. Valjda nisam nista bitno izostavio da pomenem, a ako imate nekih dodatnih pitanja, slobodno pisite [emoji2] Jos uvek aktuelno [emoji6] Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
August 5, 20177 yr Evo nasao sam Lefkadu dve vile. Jedna je 195e, druga je 205e (sa bazenom). Polazak je 03. septembra. Ako neko hoce, neka mi se javi. Morali bi vec u ponedeljak da odemo da rezervisemo, jer ce brzo da ode. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
August 6, 20177 yr Jonska obala (Lefkada, Kefalonija, Zakintos) u septembru? na Lefkadu ne bih bez auta jer je po malo besmisleno ne obici je sto je moguce vise, a rentiranje je ipak skuplje i spremna sam da vozim svoj racionalan i prilicno udoban auto (vrlo sam ozbiljna, pristojan vozac, i verujem da ne bi bilo problema), uz mogucnost da se ostane par dana duze od uobicajenih 10. Odgovaraju mi potpuno i Kefalonija i Zakintos, ali su oni vec daleko za auto (i pitanje je koliko troskovi puta ispunjavaju opravdanost). Tu prednost dajem agencijskom aranzmanu i meni sasvim odgovara bus (septembar je kraj sezone, nema guzve na granicama te je i sam put udobniji i krace traje). Ostavljam mogucnost i neke dalje destinacije (npr. Rodos ili Samos), za sta se podrazumeva avionski prevoz... ako se nekom bas jako ide tamo. Otvorena sam, komunikativna, prilicno prilagodljiva i uglavnom nemam problem da nadjem drustvo i lepo se provedem (ne samo na putovanju ili odmoru vec i inace u zivotu). Godinama ne pridajem neki znacaj (ljudi sa kojima se druzim su bukvalno izmedju 22 i 78 godina) i zato ih ne navodim, ali ako neko bas zeli, prosledicu mu datum rodjenja Prednost dajem zenskom drustu iz sasvim prakticnih razloga, ali neam nista ni protiv pristojnih muskaraca koji traze drustvo za putovanje... a ne ono sto se ipak pronalazi na nekim drugim sajtovima Imam lepa iskustva sa raznim vrstama internet-upoznavanja, s tim sto u ovim kombinacijama treba biti svestan da ne mozemo od osobe koju smo tek upoznali ocekivati da se apsolutno prilagodi nasim zeljama i potrebama, vec da je to prijatno drustvo za put, zbog pojednostavljenja procedure i podele troskova, a sve izvan toga je cist bonus. Naravno da se kontakt i susret pre konacnog dogovora podrazumevaju.
August 6, 20177 yr 7 hours ago, Alfa123 said: Jonska obala (Lefkada, Kefalonija, Zakintos) u septembru? na Lefkadu ne bih bez auta jer je po malo besmisleno ne obici je sto je moguce vise, a rentiranje je ipak skuplje i spremna sam da vozim svoj racionalan i prilicno udoban auto (vrlo sam ozbiljna, pristojan vozac, i verujem da ne bi bilo problema), uz mogucnost da se ostane par dana duze od uobicajenih 10. Odgovaraju mi potpuno i Kefalonija i Zakintos, ali su oni vec daleko za auto (i pitanje je koliko troskovi puta ispunjavaju opravdanost). Tu prednost dajem agencijskom aranzmanu i meni sasvim odgovara bus (septembar je kraj sezone, nema guzve na granicama te je i sam put udobniji i krace traje). Ostavljam mogucnost i neke dalje destinacije (npr. Rodos ili Samos), za sta se podrazumeva avionski prevoz... ako se nekom bas jako ide tamo. Otvorena sam, komunikativna, prilicno prilagodljiva i uglavnom nemam problem da nadjem drustvo i lepo se provedem (ne samo na putovanju ili odmoru vec i inace u zivotu). Godinama ne pridajem neki znacaj (ljudi sa kojima se druzim su bukvalno izmedju 22 i 78 godina) i zato ih ne navodim, ali ako neko bas zeli, prosledicu mu datum rodjenja Prednost dajem zenskom drustu iz sasvim prakticnih razloga, ali neam nista ni protiv pristojnih muskaraca koji traze drustvo za putovanje... a ne ono sto se ipak pronalazi na nekim drugim sajtovima Imam lepa iskustva sa raznim vrstama internet-upoznavanja, s tim sto u ovim kombinacijama treba biti svestan da ne mozemo od osobe koju smo tek upoznali ocekivati da se apsolutno prilagodi nasim zeljama i potrebama, vec da je to prijatno drustvo za put, zbog pojednostavljenja procedure i podele troskova, a sve izvan toga je cist bonus. Naravno da se kontakt i susret pre konacnog dogovora podrazumevaju. Ja bi na Kefaloniju ali u avgustu.Prosto zbog kolektivnog godisnjeg odmora u firmi....prakticni razlozi.A na Zakintosu i Lefkadi sam svakako bila. Ukoliko mozes da se organizujes za godisnji u avgustu...radujem se putovanju i druzenju.:) Srdacan pozdrav!
August 6, 20177 yr On 6/26/2017 at 1:07 AM, milos83bgd said: Ćao svima! Išao bih u Grčku u drugoj polovini avgusta ili prvoj polovini septembra. U narednih nedelju dana znaću kada ću tačno uzeti odmor, ali za sada su veće šanse da to bude septembar. Prednost imaju ostrva, kao i putovanja avionom i kolima (mojim). Naravno, nije isključena opcija kontinentalne Grčke, ako je u pitanju neka dobra varijanta. Nemam ograničenje što se tiče budžeta, a trajanje letovanja makar 10 dana/noći. Volim kada odmor nije ustaljen, te mi odgovaraju opuštene varijante, obilasci, izlasci itd. Što se tiče društva, idealno bi da bude ili žensko ili veće mešovito. Lak sam za dogovor, te se zato javite. Pozdrav Ćao svima, Mali update... odmor imam od 18. avgusta do 3. septembra. I dalje su prvi izbor ostrva na koje bih naravno išao avionom (jedino na Lefkadu kolima). Naravno, ovo nije strogo zacrtano, već sam otvoren i za druge predloge. Kako nema još mnogo vremena, voleo bih da se jave osobe koje su raspoložene za konkretan i konstruktivan razgovor/dogovor. Kao i ranije... lak sam za dogovor... javite se.
August 7, 20177 yr Septembar...pocetak,7,8,9 sta znam....posao bih na jug....grcku...al bih ako nadjem dobro drustvo zahvatio i Ostrog...mada nemam pojma gde tacno u grckoj...ima karta,pa prstom zmureci. Vidim sad gornje postove....pa javite se,jeste mladji od mene,al cemo se snaci,imam auto koji trosi 5l dizela....skupite se pa idemo,ja nisam za bus na primer...mogu se obici i Meteori...Grcka je velika i prelepa,mada je moj favorit Krf Edited August 7, 20177 yr by zoran68 kasno procitao druge postove
August 7, 20177 yr Zdravo svima, hvatam se za slamku što se tiče godišnjeg za ovo ljeto, pa da okušam sreću i na ovaj način. Planira li neko ljetovanje u Grčkoj (neko ostrvo bi bilo idealno :)), od 20. avgusta pa nadalje? Prošle godine sam bila na Tasosu, nije isključeno kao opcija ni ove godine, mada bih radije posjetila drugu destinaciju. Ja sam Dragana, imam 35 godina, iz Bijeljine (RS, BiH), spremna za dogovore i pregovore.
August 8, 20177 yr Da li neko razmislja o Pragi recimo pocetkom Septembra? Juna sam bio na Egejskom moru , pa bih sad malo promenio , mada nisam iskuljuciv po tom pitanju. Motivi za zajednicko putovanje su podela troskova , ali ako se karakteri podudaraju bilo bi ekstra. On 8/6/2017 at 11:36 AM, Alfa123 said: Jonska obala (Lefkada, Kefalonija, Zakintos) u septembru? na Lefkadu ne bih bez auta jer je po malo besmisleno ne obici je sto je moguce vise, a rentiranje je ipak skuplje i spremna sam da vozim svoj racionalan i prilicno udoban auto (vrlo sam ozbiljna, pristojan vozac, i verujem da ne bi bilo problema), uz mogucnost da se ostane par dana duze od uobicajenih 10. Odgovaraju mi potpuno i Kefalonija i Zakintos, ali su oni vec daleko za auto (i pitanje je koliko troskovi puta ispunjavaju opravdanost). Tu prednost dajem agencijskom aranzmanu i meni sasvim odgovara bus (septembar je kraj sezone, nema guzve na granicama te je i sam put udobniji i krace traje). Ostavljam mogucnost i neke dalje destinacije (npr. Rodos ili Samos), za sta se podrazumeva avionski prevoz... ako se nekom bas jako ide tamo. Otvorena sam, komunikativna, prilicno prilagodljiva i uglavnom nemam problem da nadjem drustvo i lepo se provedem (ne samo na putovanju ili odmoru vec i inace u zivotu). Godinama ne pridajem neki znacaj (ljudi sa kojima se druzim su bukvalno izmedju 22 i 78 godina) i zato ih ne navodim, ali ako neko bas zeli, prosledicu mu datum rodjenja Prednost dajem zenskom drustu iz sasvim prakticnih razloga, ali neam nista ni protiv pristojnih muskaraca koji traze drustvo za putovanje... a ne ono sto se ipak pronalazi na nekim drugim sajtovima Imam lepa iskustva sa raznim vrstama internet-upoznavanja, s tim sto u ovim kombinacijama treba biti svestan da ne mozemo od osobe koju smo tek upoznali ocekivati da se apsolutno prilagodi nasim zeljama i potrebama, vec da je to prijatno drustvo za put, zbog pojednostavljenja procedure i podele troskova, a sve izvan toga je cist bonus. Naravno da se kontakt i susret pre konacnog dogovora podrazumevaju. Jesi li razmisljala o Pargi pocetkom Septembra , to mu dodje kao neka zlatna sredina od onoga sto si navela. Edited August 8, 20177 yr by Ivo1
August 8, 20177 yr Letovala sam u Pargi, lepa je, zanimljiva, ali ne baš toliko da bih joj ponovo posvetila čitav odmor
August 8, 20177 yr Pozdrav svima trazim saputnicu za letovanje , pocetak septermbra , grcka , 7 do 10 dana . Ako ima zainteresovanih, javite mi se u privatan Inbox.
August 8, 20177 yr Krit početkom septembra, još nemam detalje ali sa polaskom od 01.09. do 07.09. avionom iz BG. Dogovorili bi sve naravno. Više detalja na upit.
August 10, 20177 yr Pozdrav društvo, da li je neko zainteresovan za letovanje u Grckoj sredinom ili u drugoj polovini septembra (tada uzimam godisnji odmor) ? Ima povoljnih paket aranzmana (7-9 nocenja sa bus prevozom i smestajem) za nekih 50-60-tak evra po osobi, destinacije : Nei Pori, Skala Furka, Neos Marmaras, Lefkada, Parga,Sivota... Ne bih voleo samo da idem u Paraliju ili Olimpic beach... Ja sam Vladimir iz Nisa, 40 god., prilicno komunikativan i tolerantan,uvek za dogovor, nepusac, potrebno mi je drustvo (zensko ili musko) zbog podele troskova i prijatnog druzenja... Javite se, pozdrav
August 11, 20177 yr On 8/8/2017 at 10:11 AM, Alfa123 said: Letovala sam u Pargi, lepa je, zanimljiva, ali ne baš toliko da bih joj ponovo posvetila čitav odmor Razumljivo Gde bi ti?
August 11, 20177 yr Na Lefkadu mogu uvek Takođe i na Zakintos i Kefaloniju. Sve više mi se dopada i ideja da na odmor odem na Rodos, Krit, možda Samos.
August 13, 20177 yr Ima li koga zainteresovanog za Grcku pocetkom septembra, devojka i ja bi isli kolima i trazimo nekoga za podelu troskova. Mozda bi posao i jos jedan drug, destinacija nije tako bitna.
August 16, 20177 yr Ide li neko u drugoj polovini septembra za Grcku? Odgovara li druga polovina septembra?
August 19, 20177 yr Trazim saputnicu za letovanje na Skopelosu od 05.09. u trajanju od 15 dana? Ako ima zainteresovanih, javite mi se u inbox.