Jump to content

Featured Replies

Cao Ljubo slicnih smo razmisljanja sto se putovanja i godisnjeg odmora tice. Zainteresovana sam za Lefkadu, Pargu, Kefaloniju.... krajnja destinacija stvar dogovora moj kontak je [email protected]

Polazak u Grčku, bilo gde u narednih par dana.

Zainteresovani saputnici neka pišu :smile:

On 8/5/2017 at 4:39 AM, Nikolaaa said:

Druga polovina septembra Grcka? Bilo ko.

ja idem od 16tog na Krf :smile:

On 8/7/2017 at 7:36 PM, zoran68 said:

Septembar...pocetak,7,8,9 sta znam....posao bih na jug....grcku...al bih ako nadjem dobro drustvo zahvatio i Ostrog...mada nemam pojma gde tacno u grckoj...ima karta,pa prstom zmureci.

Vidim sad gornje postove....pa javite se,jeste mladji od mene,al cemo se snaci,imam auto koji trosi 5l dizela....skupite se pa idemo,ja nisam za bus na primer...mogu se obici i Meteori...Grcka je velika i prelepa,mada je moj favorit Krf

Zdravo, ako nisi otisao vec ja planiram od 16tog..

Ili neka se javi kome odgovara termin i destinacija, ja sam bila prosle godine i zelim sve da ponovim, Krf je extra! :smile:

Edited by Bibi37
to add more comments :)

Ja sam danas uzeo odmor od petka 15...ako sam razumeo bibi ona je od 16...hajdemo da vidimo detalje i moze jos neko da se javi i da mi kaze detalje....i u kom mestu na krfu da bih mogao rezervisati.. 

Pozdrav drustvo,

da li je neko zainteresovan za odmor u Grckoj od 23. septembra ? Ima bas povoljnih aranzmana u mestu Furka i Dionisis ( 7 nocenja + prevoz za 49 evra...)

PotrebN  mi je odmor i drustvo (zensko ili musko) pa ukoliko ima zainteresovanih javite se za detalje...

Ćao ljudi,

Tražim društvo za more 7-10 dana, u periodu 4.9.-15.9. ili posle 17.9. ako ima nekog ko je zainteresovan neka se javi, otvoren sam za sve predloge. 

Sivota . od 24.09  7 ili 10 dana .bus.  trazim saputnicu . obilazak plaza , setnje ,odmor. ja sam iz bg . poz

Izvinjavam se, nisam u mogucnosti da putujem u drugoj polovini septemba zbog poslovnih obaveza.  Hvala na razumevanju, pozdrav

Ćao,

Jel ima neka ženska osoba da bi išla za Krf?

Polazak 16tog, 10 dana noćenje u skroz korektnom apartmanu sa lepim pogledom na more, plaža preko puta, prevoz busem.

Sve sa trajektom 75evra po osobi, hitno mi je da znam da li da uplatim samo za sebe, mesta više nema niti može kasnije da se menja..

Ja sam bila znači prošle godine i jako sam bila zadovoljna, vila Kohily Bay, pored je Marbela hotel, pogledajte na netu i javite seee

Početak oktobra, jug Grčke, bilo gde.. ?? može i obilazak par mesta. 

Ja ovoliko izmena po pitanju odmora nisam imala nikad dosad ( za sve postoji prvi put). Da ne komplikujem: Jonska obala, prednost ostrva (Lefkada, Kefalonija, Zakintos) posle 17. 09. bilo kad.

Pozdrav svima, tražim prijatnu i komunikativnu saputnicu za letovanje na Skopelosu 20-30.09. Prevoz autobusom, smeštaj u glavnom gradu Hori. Cena 7400 dinara plus 2x30 eur za trajekt. Ako ima zainteresovanih ponude na mail [email protected] Milan iz Beograda 40god.

• 2 months later...

mozda nije pravo mesto da pitam ali za svaki slucaj zanima me da li neko uskoro planira da ide za grcku pa da podelimo troskove puta?
Ako neko ide neka mi se javi. Pozz

• Duya unpinned and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.