Jump to content

Featured Replies

izgleda da ce mnogo nas putnika biti u tom avionu za london iz zg  27.januara :music:

inace, vise puta sam tako putovala za i iz londona i nikad nisam ni kasnila, niti imala bilo kakvih neprijatnosti sa wizzom. znate samo da nemate nikakvu klopu i pice u avionu, tj placa se i skupo je ali nekako nije ni neophodno posto je bas kratak let. cak sam jednom imala 5 kg prekoracenje prtljaga u zagrebu ali progledali su mi kroz  prste.  ;) jednom sam zakasnila na avion tj stigla 35 minuta pre (5 minuta nakon zatvaranja check ina) i nisu hteli da me checkiraju, ali dobro, sama sam kriva, lepo pise.

inace vam za prevoz od lutona treba oko 7, 8 funti, i to naranzastim easy bus kombijem koji ide do baker streeta, ili green line-om do victoria station. ima i neki 747 bus ili tako nesto, a mislim da cete sve to naci kad ukucate "luton to london" u google. to moze da se rezervise preko neta pa bude jeftinije, ali ne znam koliko je to pametno da radite jer avion moze da kasni... eto, nadam se da sam pomogla nekom :)

nema na cemu ;) kako ste se odlucili do ZG? drugarica i ja cemo vozom koji stize oko 13 h. taj koji ide preko dana je avala intercity, vrlo lep.

ako idete busom odmah gde izadjete na stanici staje autobus za pleso, a voznja je desetak minuta (od lutona imate oko 45 min do londona).

ako treba bilo sta, pitaj. vidimo se 27. :)

• Author

mi smo se dogovorili sa jednim covekom, koji cesto ide za Zg, pa ce nas on odbaciti kolima! a odakle krece taj voz i u koliko sati??

vidimo se !

inace vam za prevoz od lutona treba oko 7, 8 funti, i to naranzastim easy bus kombijem koji ide do baker streeta, ili green line-om do victoria station.

Ja bih pre preporucio voz- na izlazu sa samog aerodroma cekaju (besplatni) autobusi do zeleznicke stanice odakle po ceni od 10 funti stizete do Kings Kross stanice u Londonu. Em je brze, em je pouzdanije.

inace vam za prevoz od lutona treba oko 7, 8 funti, i to naranzastim easy bus kombijem koji ide do baker streeta, ili green line-om do victoria station. ima i neki 747 bus ili tako nesto, a mislim da cete sve to naci kad ukucate "luton to london" u google. to moze da se rezervise preko neta pa bude jeftinije, ali ne znam koliko je to pametno da radite jer avion moze da kasni... eto, nadam se da sam pomogla nekom :)

rezervishesh na http://www.easybus.co.uk/booking/EBUSBook.asp, a ako avion kasni nije frka, samo ti na licu mesta daju izdaju novu kartu...

Drugari,

dajte mi pliz telefon tog coveka sto vozi za Zagreb..

isla bih sledeci vikend na Chagalovu izlozbu!!

Hvalaaa  :mah:

hehe ma znam bre Marina ali ne idem sama vec s drugaricom kojoj se ne mili stop, sta ces :)

nego tek sad skontah da buki ima email pa cu pitati njega..

ali za svaki slucaj mi javite i ovde ako mi buki uskoro ne odgovori na pismo!

hvalaa  :angel:

• 1 year later...

Da ne bih otvarao novu temu, a ova je odlicna po tom pitanju:)

Da li je neko skoro putovao do Zagreba pa na Pleso aerodrom? Vozom, busom iz Beograda? Hvala

• 1 month later...

Da se nadovezem na ovo pitanje iznad. :)

Dal neko zna kada ima autobus od Zagreba do Subotice?

Zagreb-Novi Sad-Subotica, polazak je u 08h a dolazak u Suboticu oko 16h, peron 204, cena je oko 200 kuna. Autobus ide autoputem i ne staje nigde do NS-a. Telefon AS Subotica je 024/ 555-566.

1kn=cca 12dinara

ja sam isla za Zagreb iz NS-a sa agencijom www.autoturist-ns.com  voze direkt do aerodroma ! ako se ne varam cena u jednom pravcu bese 40e a povratna 75e ..... eto .....  :pivoooo: