Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav, trazim saputnike, slucajne prolaznike i slicno za ceo ili deo puta, ili samo pivo (ili sta god vec ko pije) tu i tamo.

Drugar i ja krecemo 2 avgusta 2017 za New Delhi, potom Agra, Kathmandu, Goa, Sri Lanka, Kuala Lumpur, Singapur, tu ja najverovatnije sam nastavljam dalje za Bali, plan je da se polako 'popnem' do Tokija. Do kraja avgusta smo u Singapuru. :smile:

• 3 weeks later...

Zvuci zanimljivo, svrbe me tabani a taman sto sam dosla :-D mozes li napisati nesto detaljnije, nacin putovanja i sl..? 

• Author

^ pozdrav, u sustini uglavnom letimo, naravno za new delhi moramo leteti, posle new delhi <-> agra cemo verovatno vozom ili busom cisto da probamo i to, posle imamo povratni let za kathmandu iz new delhia, letecemo za gou, a tamo okolo idemo sta je vec najjeftinije, itd.

Ako te nesto konkretno interesuje ti pitaj, otvoren/i smo za sve kombinacije, za sada smo samo uzeli let za new delhi i kathmandu. :smile:

U sustini za dalje destinacije letimo, sve ostalo idemo nekim jeftinim prevozom.

• 2 weeks later...

Pozdrav : ) Kasno videh ovaj post, i vec sam isplanirala avgust ali me interuje ovaj drugi deo puta planiran za 2018 posto zelim sledece godine da se upustim u tu avanturu po Aziji, pa me interesuje gde cete se uputiti?

• Author

tek sam vidim ovo :smile: najgori sam, isplanirali smo za sada do Sri Lanke, posle sam slobodan da letim negde, hteo sam Malezija, Singapur pa Bali recimo, tu sam i otvoren za predloge, krajnji cilj sve gore do Tokija! :smile:

Poslao sam ti PM sa email adresom :smile:

Edited by nemanja