Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li je to: 

A. osoba sa kojom se neces razdvajti 24/7 (osim kad ides da piskis)

B. neko sa kim delis sobu i eventualno konverzaciju u avionu/busu/brod

zamislite pakao da morate da provedete citavo (ali citavo!) putovanje sa nekim koga zapravo i ne poznajete? zar B. nije logican odgovor?? 

sta vi mislite o tome??

Edited by Coolicka

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Author
On 20.6.2017. at 3:10 PM, nemanja said:

definitivno opcija B, pa kako vec bude islo, sumljam da bi stigli i do opcije A, ... :smile: 

SumLJam da sam razumela sta je pisac hteo da kaze ali cenim hrabrost da se ista doda na temu :wink:

Ostali junaci kao i uvek na ovom forumu... krisom citaju i nikom ponicu

Iz licnog iskustva ,doduse na jako malom uzorku, aktuelnija je opcija A .

Zadnjih dvije godine ,zbog tipa pitovanja smo trazili bracne parove a ranije nam bilo svejedno .

Gotovo iz svih kontakata sam zakljucio da se ocekuje da mi sve organizujemo (sto i nije problem) i  da tamo bukvalno izigravamo turistickog vodica . Nekad se zena i ja na krv i noz posvadjamo sta cemo posjetiti e ne jos da se povinijem tudjim zeljama (sto se ocekuje) .

• Author

Been there, done that I NIKAD VISE :smile:

Uh koliko se ljutim na sebe sto sam potrosila sate i sate organizujuci putovanje nezahvalnim idiotima koji rec engleskog (o drugim jezicima i da ne govorim...) ne znaju :bang:

Dodala bih C- putujemo zajedno i delimo troskove oko prevoza (ako je u pitanju auto), posecujemo zajedno destinacije koje nas obe /oboje interesuju, svako placa za sebe i radi ono sto zeli kad je sam.

• Author
On ‎19‎.‎7‎.‎2017 at 11:12 AM, Evaevica said:

Dodala bih C- putujemo zajedno i delimo troskove oko prevoza (ako je u pitanju auto), posecujemo zajedno destinacije koje nas obe /oboje interesuju, svako placa za sebe i radi ono sto zeli kad je sam.

Pa jel to ima STVARNO ili si to sanjala (po ovoj vrucini svasta coveku dodje u san) ??

Realno, najbolje je ići bilo gde sa nekim bliskim, da imaš sa kime da se sećaš svega, ovo o čemu pišete deluje kao previše kompromisa :smile: 

• 2 weeks later...

Zasto mora bit jedno ili drugo? Zasto ne bi mogla bit zlatna sredina?

Meni je jezivija opcija B od opcije A, tako mozes putovat i sama. Al ne bi bilo bolje tebi i osobi s kojom putujes da se bar malo upoznate prije i da se druzite na tom putovanju? Sta znas, mozda bas postanete prijatelji nakon putovanja.

Drug za putovanja?

U startu mislim na B - to je neki minimum: korektna osoba sa kojom se podele troškovi aranžmana (kakav god da je) i uspostavi najelementarnija komunikacija oko korišćenja onog što je u takvom slučaju zajedničko. Sve izvan toga - ako naiđete na osobu koja ima slična interesovanja, prijatna je za razgovor i druženje, te oboje želite i lepo vam je da zajednički provodite vreme - je čist dobitak.

Uvek kada tražim društvo na ovaj način, polazim od tog pod B - znači potpuno sam spremna i odgovara mi da sama sebi organizujem vreme i način kako ga provodim, ali sam takođe spremna i da se dogovaram ukoliko za to postoji obostrana želja.

Do sada sam pravila dobre procene i sa svakog od tih putovanja nosim lepe uspomene i draga prijateljstva.

Edited by Alfa123
greška