Jump to content

Featured Replies

Posted

Postovanje, 

Da li bi neko mogao da mi pomogne koja bi najbolja varijanta bila za avio prevoz od Beograda do Malage za kraj avgusta-pocetak septembra?

Gledam svakakve opcije nekako do Milana pa u Malagu ili do Barse pa odatle ali zanime me da li neko ima skorasnjeg iskustva koje bi mogao da podeli sa mnom? 

Hvala puno! 

• Author

Nasao sam Swiss Air 16-26Aug preko Ciriha (oko 5 sati putovanja u oba smera) za 240e povratna po osobi to je za sada najpovoljnija varijanta kada se sracuna vreme+novac. Nisam naveo u prethodnom postu ali mi je bitno vreme stizanja isto koliko i novac tako da gledam da nadjem najprihvatljivije resenje. 

Nasao sam Swiss Air 16-26Aug preko Ciriha (oko 5 sati putovanja u oba smera) za 240e povratna po osobi to je za sada najpovoljnija varijanta kada se sracuna vreme+novac. Nisam naveo u prethodnom postu ali mi je bitno vreme stizanja isto koliko i novac tako da gledam da nadjem najprihvatljivije resenje. 

samo imaj u vidu da i swiss ima najjeftinije karte bez prtljaga nekad, pa proveri da li je uracunato u tu cenu.

Sent from my iTelephone using Tapatalk

• Author

Hvala, proverio sam, ovo je Classic varijanta sa hand + checked baggage (23kg), economy sa hand baggage-om je 206e povratna.