Jump to content

Featured Replies

Posted

Ćao svima :smile:

Moje pitanje je da li ovde ima ljudi iz Niša koji su zainteresovani za planinarenja? Mene to baš zanima, međutim niko od društva nije u tom svetu :/ pa mi je glupo da idem sama. Mnogo je zabavnije kada se ide sa nekim, pa makar i sa jednom osobom.

Ja bih išla preko planinarskog društva Mosor, ili Železničar, oni stalno organizuju akcije.

Nadam se da će neko da se javi. ?

Planinarski pozdrav! ☺?

Milena slobodno idi sama na planinarenja, nije glupo i tamo ces lako upoznati ljude. Pocni od izleta, a mozes otici i na sastanak pl. drustva pa i tu nekog upoznati. Dan u prirodi posle radne nedelje je izvanredna stvar.

Sent from my LG-H500 using Tapatalk

• Author

Išla sam jednom i bilo mi je nekako tužno :/ svi se druže, smeju, zezaju, a ja sama. ?

Ali je to bila akcija za celu državu, pa je bilo baš puno ljudi. Moraću da probam nekad neku manju. 

Cao Milena,

ja sam se nedavno uclanila u planinarsko drustvo u Bg. I krenula na putovanja sama i upoznala neke ok ljude. Probaj sa kracim jednodnevnim akcijama ili sto mislim da je najbolje 2-3 dana. Ja sam u PD Zeleznicar,  ako ti se neka njihova akcija dopadne, a prijavimo se i ti i ja, imas drustvo za taj put :smile: dok se ne naviknes

• 4 weeks later...