Jump to content

Featured Replies

Mozes i Temisvar - Bukurest da letis sa Ryanair-om, 10e u jednom pravcu

• 8 months later...

Kada he pre nekpliko godina postojola direktna linije, put je trajao oko 15-16h (ako se dobro sećam voz je kretao oko 3 popodne i bio tamo u 6 ujutro).

Sada samo može biti duže ako je uopšte i moguće

Hvala ti, izgleda cu morati autobusom. 15-16 sati je zaista maltretiranje. Neverovatno da sa zemljom koja nam je tako blizu imamo tako lose saobracajne veze.

9 hours ago, Duya said:

Pa nema ni autobusa. :spot:

Najbolja varijanta Gea Tours to Temišvara (na 10€ su spustili što je vrlo povoljno), pa odatle voz do Bukurešta.

koliko ja znam to je jedina varijanta :bang:

• 2 weeks later...

Ako ste fleksibilni sa vremenom i nemate veliki prtljag,ja bih onda pokusao kombinaciju:

1. (iz Srbije) do Temisvara (cime vec)

2. pa bih pre potrazio auto prevoz (BlaBlaCar)

Koliko vidim,ima dosta polazaka svakim danom (i sa aerodroma i iz grada),cene po pravcu su od 14 do 17 evra,putuje se oko 9 sati.Nezgodna strana bi bila ako vozac ne zna engleski (a vi ne znate rumunski,kao ni on srpski),jer ipak trebate 9 sati da provete u tim kolima :smile: 

P.S. - mozda i komabinacija ako se eventualno nadje neka povoljna karta Ryanair-om Temisvar-Bukurest.Za proizvoljne datume sledeceg meseca (izgleda da ne lete jedino subotom) cene su u oba pravca po 10 evra,a putuje se oko sat vremena.

• 1 month later...

Ryanairom iz Temisvara, a do Temisvara za 20 evra Gea toursom iz BGa. Kao sto vec i pise iznad. Da li se isplati na kraju cimati se toliko, to je stvar ukusa :smile:

Edited by Dragance

Hvala, Draganče, što si prebacio u drugu temu. Šta znam - druga opcija je Tarom/AirSerbia iz BG-a po 2-3 puta većoj ceni (vrlo skup LCC jer za bolje nisu). Iz NS svojim kolima mi treba oko 2 sata do Temišvara, oko sat do Beograda. Parking bi trebalo da je jefiniji u Temišvaru, tako da je definitivno i dalje opcija.

Parking na Temišvarskom aerodromu je sve samo ne jeftin, osim ako se ne uzimaju kartice na duže period...

Isto 2h do aerodroma je dosta optimistična procena, ipak je to 155km (u najkraćoj opciji) na putu koji prolazi kroz dosta sela, pa treba još da se prođe i ceo Temišvar (ako se ide preko Jaše Tomića).

Ja sam isao za NG u Bukurest. Beograd Temisvar gea 20€ povratna karta i Temisvar Bukurest Ryanair 17€ povratna. Ukupno 37€ i mislim da ne moze jeftinije a minimalno cimanje plus Ryan ima 2 leta dnevno.

Edited by dr.srle
greska

• 4 years later...

Pa s obzirom da avio karta moze da se kupi za ~60-70e (van promocija), a voz ili bus ne mogu da se spoje s presedanjem za manje od 20ak sati i cak ni za nesto manju cenu, ne vidim sto bi se neko upustao u to maltretiranje cak i da ima direktna linija za Bukurest.

Sent from my iPhone using Tapatalk